17 April 2018

Terkini.. hahaha

Assalamualaikum uollss..

huarghh lama giler tak masuk sini...
mahapla semua. macam dah lupa kat bidang penulisan dah.
hahahhaa

Alhamdulillah Allah bagi pinjam nyawa lagi, masih dapat jumpa korang.
aku doakan korang sihat2 aje ye...

walaupon dah setahun berlalu.. aku tetap tak tau nak cerita ape. kahkahkahh
nak gambar terbaru aku??
 ni la dia.. makim gomok dan tembam kan? hahah 
alhamdulillah senang hati la katakan..

nak gambar ajim ngn nuqmans?



over tak minah sorang tu??




kiut tak kamii? haha
puncanya Note 2 aku jem terus tak boleh hidup tu yang dah tak update blog dah.
then Digi bagi pakai Samsung A5. masa tu memang rezeki awal tahun la jugak... A5 baru keluar awal 2017. dia waterproof dan antidust. 
betapa la nikmatnya pakai A5 ni.. bateri tahan giler. then nak edit2 gambar tak payah download application dah... dia terus siap2.. betapa la menjakunnye kami dapat application ni dah siap attached kat camera fon aku. dah 1 keje pulak tiap2 hari aku nak padam gambar nuqmans. 
sehari lebih 30keping gambar diorang macam2 gaya tau. hahah

sekarang aku masih kerja kat Bajet.
sebulan dua ni dalam perancangan nak tambah umat.
doakan tauuu 💕

then.. aku tengah aktif buat Forever Living dengan Amway.
Forever Living tu aku pakai dah nk masuk setahun setengah.. alhamdulillah sangat2 positif. Suplement yang bagus sebab dia organik dan paling penting selamat serta Halal.
selain dari berniaga aku memang amalkan produk Forever Living ni.
sangat2 bagus. Produk penjagaan tubuh luaran dan dalaman. dari hujung rambut sampai hujung kaki.
aku start aktif januari 2017 alhamdulillah buat penambah Income bulanan.

ajim pon sokong.. alhamdulillah..




korang kalau nak tambah income tanpa kerugian bolehla try buat Forever Living ni..
kalau nak lagi tau meh kontek aku.. aku ajar niaga tanpa modal.

then aku buat Amway khas untuk barang elektrik dia aje
korang rasa nak dapatkan produk elektrik ni?
kami buat sistem installment.
bayar deposit. kami order barang. lepas barang dapat kami terus serah...
so, 1st installment memang dah dapat barang. takdela korang risau macam main kutu takut barang tak dapat tu kan??? kalau main kutu pon barang korang dapat melalui pos lepastu simpan dalam kotak tak reti guna. yang ni jangan risau.. team akan datang hantar sampai rumah dan ajar korang cara untuk guna dan untuk jaga barang supaya berbaloi korang membelinya.

ha ape lagi.. kontek aku kalau nak barang2 ni... aku ajar jugak cara nak jana pendapatan dengan Amway ni jugakk. 

kenapa aku nak buat 2 ni??
sebab 2-2 ni aku jamin takde rugi..
tak perlu keluar modal banyak.
tak perlu simpan stok kat tangan
tak perlu susah payah handle stok.
inshaAllah kita ambil order aje.. upline tolong handle semua.

cukup masa duit komisen direct masuk dalam akaun bank kita.
ade la gaji tambahan kann...

entah bila pulak aku nak buat post kat blog ni lagi.
aku bukak pkl 8am tadi.. sebelum masuk waktu kerja.
ni sekarang dah pukul 5pm baru nak habis.
kih3

ni link Forever aku kalau korang nak menyinggah..
sama jugak.. bersawang menunggu tuan. hahahahaha

https://foreverputrajaya.blogspot.my/






Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™