20 February 2013

Mudahnya Agama Diketepikan

 
 
Rahsia Terbongkar, Tunang Fizz Fairuz Isteri Orang  
 
Stakat skendel ngan kontrobesi tu I pejam mata aje malas nak layan.
 
tapi cerita ni 1 iktibar jugak..
bukan kat Fizz ajela.
kat sape2 pon antara kita.
Jangan sekali2 permainkan hati dan perasaan orang.
Allah bagi Cash aje.
redho jela dah itu rezki kite kannn??

pahtu tetibe ade stetmen 
"Kehidupan saya seolah-olah ‘diatur’ oleh dia (bekas tunangnya) sejak kami berkenalan setahun lalu,” katanya yang menyifatkan kemungkinan dia terkena buatan orang.
 
ehh??
tros kena buatan aje. pahtu tak payah berubat ape2 bila tau bini orang tros baik la kot..
 
huuuu....
 
dah la time tunang die sendiri pi sarung cincin kat pompuan tu..
 
yang pompuan tu bleh plak da tau bini orang lagi nak tunang ngan laki lain..
Nauzubillah...
 
Ya Allah..
jauhkan kami dari sebarang kemungkaran Mu. 
amin..

3 comments:

Selipar Putih said... [Reply To Comment]

ermmm...islam dipandang rendah lgsung.xtau nk menjaga

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

@Selipar Putih

tu yang sedih tu..

YaNg AyEsHa said... [Reply To Comment]

sedangkan gadis yg dh bertunang pun lelaki lain haram kacau, ni kan pulak isteri orang..yg pompuan tu la pelik..fizz fairuz pun pelik..tak kan dlam mase setahun family die x perasan die jadi mcm tu..

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™