07 January 2013

Segmen : Saya Blogger Negeri .......



benner ni dapat mase blogwalking kat blog Makbed.

hurmm.. cam best aje.. nak join la gak.. die tak pelawe pong I nak join gak. hehehhh

tujuan utama I join segmen ni sebab rase best dapat pomot tempat masing2.
asek dok la dengar pasal tempat orang aje kannn???

Even I adelah anak kelahiran N.Semilan... Arwah Abah I orang sempadan Melaka, Lubuk China. Dan Mak adelah orang Selangor. I sendiri membesar di Pantai Bagan Lalang, Sepang.
tapi skang I bekerja dan menetap di Putrajaya. weeee...
sebut dok Putrajaya je sume agak dah.. orang gomen. Aah.. I keje ngan gomen. so, I keje untuk rakyat mesia la. opsss... kelaut plak..

ape yang best pasal Putrajaya?
of coz la sume urusan dengan gomen boleh dibuat kat sini memandangkan sinila pusat pentadbiran kerajaan Malaysia.
selain tu... 
yang boleh dihighlightkan kat sini adelah pekhidmatan bas berhenti-berhenti tu..
Sugest untuk pelancong2 yang nak meronda dalam Putrajaya ni.. boleh la naik bas kat sini. sekali naik RM0.50 ajeee... org pantai timur kata se amah.. orang utara kata 5 kupang
uolss naik ler dari Putrajaya Central tu.. ikut la bas tu ronda kemane hala.. sampai kat kawasan uolss nak pegi. or balik kat Putrajaya Central balik.. just 50cents only..
hahahah.. murah kan??

Moh kite ronda Putrajaya...


sape bloger Malaysia??
jom promot kawasan jajahan uolss skali.
takde dateline. 
cuma ikut syarat di blog FizGraphic untuk join segmen.

jom2.. ;)


I nak tag Dak Pink leww.. bloger dari nogori semilan. =)

Proud to Be Malaysian 
*wink!*

semoga segalanya lebih baik dari semalam..

32 comments:

♥ dak pink said... [Reply To Comment]

Kahkahkah.

Dah agak dah.
Mesti akan tag aku punye.

Ok, ada masa lapang nnt i buat.

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

hohh??

da agak?
cissss

I K A :) said... [Reply To Comment]

hai kak . kita dtg dr segmen yg salam . slm perkenalan .
http://cikukika.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Husna Humairah said... [Reply To Comment]

dr segmen yang sama. dah follow sini.

http://milikhusnahumairah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Mohd Syahaziq said... [Reply To Comment]

assalamualaikum, sye blog dri negeri melaka....jom follow blog sye.

Nurul Nasuha said... [Reply To Comment]

dah follow sini .
dari segmen yang sama.
http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mimie Najib said... [Reply To Comment]

salam kunjugan dari blogger perak.. :)
follow sini.. #22
http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Budak Kampung said... [Reply To Comment]

yong dri bumi allah
mai la dtg perok
yong dh nambah mike

http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said... [Reply To Comment]

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

Angel Love Soldier said... [Reply To Comment]

Singgah sini,

Dah follow awak,

Jom follow sya sekali,

http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

Lieya Yaya :) said... [Reply To Comment]

dari segmen yang sama
http://sweetsouryaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

miss zerocinta said... [Reply To Comment]

salam

saya dh follow sini

saye org terengganu

dari segmen yang same

dtg lar jenguk and follow

http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

btw , nice blog :]

Engku Muzahadin said... [Reply To Comment]

Jambatan sesak naik feri,
Sampai jeti tunggu giliran;
Jenguk sini di malam hari,
Sambil hulur salam kenalan.

Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & sudah FOLLOW sini`;-)

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

^_^ aneyz ^_^ said... [Reply To Comment]

salam alaik :) blogger perak terjah blog nie ..
nice blog ^_^

jgn segan2 singgah larr blog sye :)

http://tentangid0paq.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

deno said... [Reply To Comment]

woooot2... org terengganu singgah dan terus folow sini!! ^^

http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

jaakechik said... [Reply To Comment]

jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

Syah said... [Reply To Comment]

hai!jom join GA gempak ni!

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

SuparMan SuaRez said... [Reply To Comment]

Salam...Blogger Dari Sabah jauh Datang Nie. Huhu.Salam Kenal.
Dah FOLLOW Sini,Jemput Singgah Blog Saya jugak k.. ^__^
http://manssmile.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

QasehnyaRania said... [Reply To Comment]

as-salam salam kenal.

singgah dan follow sini dari segmen yang sama.

jom jenguk saya :D

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Seneorita Baharin said... [Reply To Comment]

Salam..dr segmen yg sama..kte dr penang.. ;) btw singgah n follow u dear.

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Eedi Aziz said... [Reply To Comment]

Salam Blogger....salam 2013...singgah dr segmen sama....

Salam dr Blogger Kelantan!!!

http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

Cik Aichrah said... [Reply To Comment]

Singgah dari segmen y sama ^^
dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
Jemput singgah sini gak yer ;)

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

siti fatima Arifin said... [Reply To Comment]

Salam.... Cik Putih blogger TERENGGANU. Datang blogwalking and follow disini. Sama-samalah kita memeriahkan dunia blogwalking. Ahikss... and also Good Luck.

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Psss...psstt... Jenguk sini gak :

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/hanif-idrus-giveaway-2013-segmen.html

farhanamasdo said... [Reply To Comment]

hi ! i'm blogger from kluang, JOHOR . feel free to visit me back . :)

http://bungajauh.blogspot.com/

done following here ! salam perkenalan ^^

♥ نورحازانه ابراهيم ♥ said... [Reply To Comment]

Assalam..hye..dri segmen yg sama.. blogger sabah datang bertandang n follow u..jgan lupa melawat ke negeri saya..^_^

http://selendanqpelangi.blogspot.com/

Yaya LaRh said... [Reply To Comment]

Dari Negeri Sembilan singgah PJ , Harap PJ sudi singgah Negeri Sembilan .

Peace Yoo !

http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

yeen miscelivious said... [Reply To Comment]

hai assalamualaikum
yeen dtg dari segmen yg sama
jom terjah ke nogori plk ~
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♥Farhana♥ said... [Reply To Comment]

datang dari segmen yang sama , blogger dari perak .done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

Cik Fie said... [Reply To Comment]

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Cik Fie said... [Reply To Comment]

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Ecah Shaimi said... [Reply To Comment]

Done follow sni,jom follow ecah pula,tQ

Vee Lea said... [Reply To Comment]

Hello :) Jenguk sini dari segment yang sama. Segment dah lama berlalu, tapi seronok jugak blogwalking through segment yang lama. Hehee. Nak tau sy blogger dari mana? Singgah ler ;) Tu pun kalau sudi. Wawawa.. Slm perkenalan :)

http://vaneelea.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™