08 February 2013

Bio Velocity Sleep Mate


cuba baca kat link bawah ni..


"Harga tilam tersebut dianggarkan RM10,000 hingga RM15,000 seunit. Harga tersebut bersesuaian dengan kualiti bahan terutama getah yang digunakan."

artikel tersebut dikeluarkan pada September 2012.
harga sebuah tilam bersamaan dengan deposit beli kereta.
huuuu sedihnye.
yang lagi tak best, tilam tu susah nak diangkut ke sana sini. terletak aje atas katil tu.

semua orang memang pentingkan kesihatan. tapi nak beli alat bantuan kesihatan tu antara mampu dengan tak aje. Yang kurang mampu cuma tahan jela derita sakit belakang.. tidur tak lena.. dsb..
uolss pernah tak masuk tido awal. tapi tak boleh lelap.. pusing kanan.. pusing kiri.. ntah pukul berapa lelap pon tak tau. sedar2 dah pagi.. tapi rasa macam baru tidur sejam.
bila tak cukup tidur terus emo semacam.. semua serba tak kena. muka pon kusam dan berkedut. darah tak lancar. lagi teruk kalau sakit kepala dan mata berpinar aje. tak pasal2 kena ambil mc sebab pitam semacam.

sekarang memang tak dinafikan macam2 produk yang ada di pasaran..
tapi kebanyakan nye memang mahal dan ade yang murah tapi tak berkesan or ade kesan sampingan pulak.
meh sini I nak share 1 produk best..

Bio Velocity Sleep Mate (BVSM)


 BVSM ni berbentuk alas tilam... ade jugak yang buat selimut.. boleh dibawa kemana sahaja. sangat ringan dan disertakan dalam beg comel tu. BVSM terdapat dalam 1 saiz sahaja iaitu saiz tilam Queen.

Cara BVSM bertindak

BVSM ni membekalkan tenaga semula jadi ke dalam badan kita  secara efektif dengan kualiti setaraf tenaga cahaya matahari.



BV Sleep Mate bertindak dengan membetulkan frekuensi yang tidak harmoni, meneutralkan gelombang berbahaya sambil menguatkan gelombang positif yang membentuk aura yang sihat dalam organisma. Dengan mempengaruhi pengaliran tenaga, ia membantu menyihatkan badan dengan mencapai tahap kesihatan yang sempurna, mengimbangkan dan meningkatkan keseluruhan aktiviti badan dan minda. Apabila bangun daripada tidur, badan akan lebih cergas dan bertenaga. Dalam penggunaan jangka masa panjang, ia memberi manfaat kepada badan di mana ia boleh mengekalkan kesihatan kita, meningkatkan sistem imun dan juga memberi hidup yang berkualiti.

Siapa yang perlukan BVSM?



https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=1713e41af1&view=att&th=13cb4e905d64134c&attid=0.1&disp=inline&realattid=1426320241301913600-1&safe=1&zw&saduie=AG9B_P84l-GqnV4Xm3EwSsre3zqb&sadet=1360284740453&sads=W0MUgiDe9_DWuw_VHD3NXHTKrqk&sadssc=1

bayi yang terkena Jaundis juga dibuktikan tak perlu lagi dijemur bawah sinar UV tau!
tidur baby lebih lena dan baby pon tak banyak ragam pada siang hari sebab dah cukup tidur pada waktu malam.

BVSM juga anti bakteria. sesuai untuk kanak2 yang terkena ekzema.. Ia mengurangkan masalah radang gatal pada malam hari dan membantu pulihkan sel kulit yang rosak.
 
Cara Penggunaan BVSM

Untuk orang dewasa, boleh dibuat alas tilam sebelum cadar dipasangkan.
untuk kanak2 lebih sesuai dibuat selimut atau balutkan bantal aje. sebab takut budak kencing malam pulak.
untuk elakkan lenguh2 badan dalam perjalanan jauh, boleh dibuat peluk atau alas tempat duduk.


 see?? banyak cara kan??? cara penjagaan pon mudah... hanya basuh setahun sekali di tempat yang kotor aje menggunakan bahan pencuci berorganik. lepas cuci boleh sidai di bawah cahaya matahari..

Harga: 

Harga BVSM sehelai ialah RM1288 sahaja
bonusnya.. ia dilengkapi dengan Waranti 2 tahun.
ketahanannya pula boleh mencecah lebih dari 5 tahun jika dijaga dengan cermat.
penghantaran produk ke seluruh Malaysia adalah percuma.

Tidur tak boleh dibeli..
Kesihatan juga tak buleh dibeli..
kita kena usaha supaya Nikmat tidur dan kesihatan yang Allah bagi tu tak hilang..
In shaa Allah..

comel tak Nuqmans tido??

nak tau dengan lebih lanjut??
Feel free to contact me 

by phone: 016-6603741
017-2636049
(call @ sms @ whats app @ viber)
or  BBM pin: 2A42738C

or email: nuqmans@gmail.com

3 comments:

madam norfishah said... [Reply To Comment]

Bagaimana nak cuci selimut ni kalau terkena air kencing? Adakah keberkesanan selimut ni akan berkurangan? Harap boleh jawab soalan saya ye...tq

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

@madam norfishah saya syorkan puan basuh tempat yang terkena kencing sahaja.

*bilas dengan air bersih
*basuh guna sabun yg lembut *disyorkan sabun pencuci PB* kalau takde boleh pakai buih sabun or shampoo.
*then bilas banyak2 guna air bersih yang mengalir.
* jemur tengah panas

Inshaa Allah.. keberkerkesanannya takkan hilang puan...

maaf lambat reply...

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

@madam norfishah
sorry puan.. jemur bawah matahari pagi aje ye...

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™