18 July 2012

ShazWani

 I dapat jemputan g kenduri Shaz pada 1 Julai baru2 ni.
Malangnye 1 Julai tu I ado class nak attend.
So I decide gi 30 Jun la. *awal sebulan I datang =p

I tak pegi sorang sebab Mama Mira ngan Airis pon join.
diorang nek komuter sampai stesen Batang Benar. I Grab diorang kat ctu direct g umah shaz.
dekat sangat. tak sampai setengah jam da sampai. hehe
ade geng ni bleh syer bli adiah mahal sket. haha..

Patutnye Shaz nikah lepas Asar.
tapi lepak ctu sampai dekat pukul 4.30 shaz mekap pon dop lagi.
I ni kena balik awal. so takpat la nak menunggu

 Ni la peranten nye....
 Mira kalo posing leh kredit kat die

 Suke sangat ngan Airis neh.. Ceria
 ha nengok die nak wat peace tak jadik2. haha

 Mule2 Shaz malu2 sebab tak siap lagi. So I wat ayat sedey plus pakse soh snap pic gak.
haha.. jadik le peranten cum bibik
ngeh3
lawa je Shaz.. Dont Worry.. hubby U tak lari punye. haaa

 Kami yang esaited berjumpe ke Airis yang esaited nak tawenn neh??
 Airis gak esaited
 Lastly..
Selamat pengantin baru Shaz..
I doakan kebahagiaan dan kerukunan rumah tangga U berkekalan sampai Syurga..
InsyaAllah..

semoga segalanya lebih baik dari semalam..

2 comments:

♥ dak pink said... [Reply To Comment]

Alah, shaz tak jempot aku pons

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

yeke?
dalam fesbuk ado la..
die wat kat beranang aje.

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™