28 June 2012

Sales @ My Dear Jun 2012

Haha.. penat.
I baru balik dari puchong..
laju2 apdet post khas untuk uolls..
I memang suke sharing Info ni.
sebab goramm xleh borong macam2.
haha

Ramai kn orang.. baru first day
 Cemno bleh terbalik lak neh??
 Wowowo Murah2


 Twin Stroller. Time I beli dulu xde side by side gini.
 Hangin je nengok. santekk
 aim stroller ni untuk Nora sebab santek.
Tapi reject sebab bleh lipat 2 je. bosa bona...
  
Jom Folo Young Mommy kite survey2
 Haaaa.. Posing Jap
 Ni nak Suggest untuk adik I. satu kecik satu bosa.
skang tak payah katil baby dah.
bukannye jadi tempat tido.
jadi stor barang baby ade la
 I suke bouncer My Dear. Sangatla comel2
 Disebabkan play Mat kat umah da koyak2. I dah Aim menatang nih (apo namo eh ntah) ganti play mat
 Koleksi Katil







 Car Seat
 Opss.. sesak ngan orang nak bayar. 3 kaunter x ckop la..
 Lambakan Basikal Murah
 Stroller Murah
 Walker Murah. I amek satu untuk Afiq. =)

 Murah Neh. Baru RM90.00 je. tapi makan space besar la.
 Lambakan Mainan




 Cik Anis kite dengan Baju doremon somell
*uolls caye tak Anis da preggy 8months?? kecikk kan? huu
 Baju Ngan kasut pon adoo



 Kalau la Adeeb tau abang angkat die (otomen) ade kat cni. Gerenti die guling2 kat lantai tu mentak I grab sebijik.
Oh tidakk 

Okeh kredit to Nora gak sebab buat I puas ati datang cni.
orang len borong.
I pon nak borong.
tak kire la barang orang ke barang I.
Nora bagi duit soh beli barang untuk baby Aryssa
so save la duit I tak membeli bukan2. hahaha
These belows are Nora's..
  I suke hijau die.. somel.
kot la afiq naik. mau roboh bouncer neh. haha
nak soh die test tak? kih3
 I tak jadi amek biru. I amek yang ade Huruf B kaler merah tu.
sebab mainan die lagi colourful dan santek
 Buggy ni I Puas ati sebab bleh pakai sampai beso..
ala baby Arissa pon baru 2 bulan da Sehatt dah..
blom setahun lagi tu. haha
lipat pon pakai space kecik. cam payung jek.
sonannggg

ehh.. sume tu ikut penilaian I aje.
Nora tak suke? 
padan muke U. hahaha..
I suke jekkk ;p
*janji duit U* wakakak


sape2 yang nak pergi My Dear bleh ikut SINI 
sales bermula arini 28/6/2012 sampai 8/7/2012.
jom kite perabeh duit!!
semoga segalanya lebih baik dari semalam..

5 comments:

profmie said... [Reply To Comment]

wah..ni byknya brg tuk shoping

Errina.Rahim said... [Reply To Comment]

Jelous i! teringin nak pegi tp klu pegi pun nak beli utk sapa..kita tak de anak lagi...huhuhuh...

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

profmie: mmg banyak. murah plak tu..

Errina: bli r utk Nuqmans. hahaha

♥ dak pink said... [Reply To Comment]

Hala, tak sempat nak pi. Next week dah pi UUM. T___________T

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

ko pi UUm watpe?
xpo.. end of november ade sale lagik. haha

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™