05 June 2014

Baby Temperature Thermometer


ape2  hal kite iklan dulu...
sampul Raya HKCC dah siap.
santek takk??

sepanjang bulan puasa ni sape beli HKCC product ngan aku dapat sampul raya ngan fridge magnet ye..
sementara stok masih ada tau..
sape cepat dio dapatttt


********************************************************

minggu lepas terrrrrbeli 1 lagi gadjet penting.
chewah kemain ayat ko.
hahaha

sapa ade anak kecik kat rumah memang wajib ada natam nih. senang nak check suhu anak bila demam bila tak demam. cuma sebelum ni aku pakai yang RM10 beli kat Cosway tu aje.
banyak gak jasa benda tu. boleh letak kat telinga kat leher.. sume.
tapi detect suhu agak lambat. Nuqmans dah gerak2 da tepis2 baru dia nak bunyi.
haihhh

lama dah usha benda ni.. dari price dia aku dapat RM89.. tunggu murah nak murah lagi nak lagi murah nak free postage. bwahahahaaa

jiran kat Presint 5 jual RM60 aje.. aku takmo..
kat Lazada ada yang laser kat telinga tu RM59 pon takmo.
aku taknak dah hat telinga2 ni. aku nak macam kat klinik tu detect kat Dahi dalam 1 saat je dapat result dah.

sampai la aku jumpe FB page nama Qaseh Collections >Branded Kidsware
pm die sehari gak nak reply. tengok2 dapat RM55 free postage.
alaaaa tak dapat bawah 50 jugak. sobsss....

tapi memang berkenanla... sebab..



saiznya comel.
kalau demam lampu dia tukar kaler merah..
kalau badan tu dedar.. tukar lampu oren means warning

shoot kat dahi sesaat je terus dapat result.
haaa happy face adelah Aku sehat..

boleh juga bukak tutup biru tu nak shoot kat telinga.
see.. ada gambar telinga.


boleh 2 dalam 1.
saiz pon comel2 aje dan ringan jugak.

so untuk RM55 siap post tu berbaloi gak bagi aku.
tak payah bersilat ngan Nuqmans nak tau suhu dah lepas ni..
tak payah touch ngan body dah.
shoot je dekat sikit ngan kulit terus dapat result.

I loiiikeeeee =)

No comments:

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™