07 December 2012

Kitorang lagi best dari PJ


semalam lepas balik koje tros rushing g PJ dengan aton.
syukur sebab aton tau jalan PJ.
nak harap I? tros berkepam dok redah jem kat LDP nak lepas ke federal Highway tu..
giless.. end off office hours jgn menggatal la nak masuk KL kalo dah bangse tak tau jalan macam I neh.

kot tau jalan pon..
kot pakai GPS pon..
takde teringinnye I masuk KL tu.
ni kan pulak semata2 sebab nak g jumpe si Linda. *ehh??

sape Linda? our fren mase study kat PUO dulu la. die dok Cameron.
pompuan tu bukan men payah nak jumpe.
tron KL slalu x bgtau. da kene sound baru terhegeh2 nk call. tu baru kene ugut nk boikot tu. hahaha
pahtu tiap kali nak buat majlis ade jela hal die. mesti takleh jumpe. nak jumpe kene g cameron. bile orang sampai cameron die plak menggedix xde di tempat kejadian.
cetttt....
hahahah
aah.. kitorang Rushing g PJ smalam sebab Linda stay kat hotel mewah kat PJ tu la..
Hilton ke Armada ntah.. errppp... Star City lah youuuu...
apa itu??
hahaha
oih 3 Star hotel jugak tau.
tapi I cuak je nak naik.
dah la lift rosak. bilik si Linda tingkat 3.
tau2 dinding pon da banyak retak. omaipitammm....
berserah aje la... jangan sok dapat brite Linda menjunam dari tingkat 3 secara tak sengaja sudahhh..
kah3.. hotel tersebut menjadi bahan lawak kami sekejap.

Lepas amek Linda kitorang melepak kat AmCorp Mall.
makan2.. pkul 8.30 baru abeh.
skali kua dr kedai makan. tengok sume kedai nak tutup.
Batak jap rase cam dok kat pekan sepang.
pekan sepang pon kedai tutup pukul 10 tau. hahahahaha
smpai skang dok terpikir2 lagik.. Amcorp Mall ke tu? kat PJ kah itu??
hahaha
gamba pon tak banyak snap.. memasing harap samsung ngan tab bagai. tapi sume batri flat.
henpon Aton sorang je canggih kat ctu. miahahaha
larikk


aton, ko patutnye kuruskan badan lagik macam I ngan Linda. hahahahahaha *bangga 2 menet*

nasib baik la weolls berjumpe pon da tak cukup masa nak bercerita.
selak sume rahsie yang ade *tettt**
kalo tak pasal kitorang melepak.
mesti I rase nyesal g sane.
PJ xde la best mane ponn. hahaha

opss lupe. entry ni untuk Ety..
nak tunjuk I makan Durian Tempura 4 ketul. *hahahhh*
pahtu nak ngadu.. Linda curik pisang aku wehh!! *banana split oke!!*
sila sucikan fikiran dan perbuatan uolls. T___________T

semoga segalanya lebih baik dari semalam..

3 comments:

Anonymous said... [Reply To Comment]

seriuz PJ mmg x best nothis there tp ape2pun jumpe kawan2 aku mmg best... nasib baik Amcorp Mall tu x terbalik dikerjakn kte tp aku rase budak yg amik order kite mkn tu rase dunia die trbalik kejap la sbb layan kite...hahahha
InsyaAllah len kali kite jumpe lg ye tp yg pnting n nyata bukan kt PJ...
tq to umie n aton yg sudi amik aku bwk jenjalan walaupun sekejap.. dpat jugak aku mkn sedap skit setelah 2 ari mkn roti je..huhuhu
to zuren : tq sbb dtg jgk jumpe aku siap ponteng keje lg.. tqvm dear
to ety : rugi xde ngan kite org skali... hahahha

Makbed said... [Reply To Comment]

ngiauuuuuu!!!~

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

linda: lenkali kite setting cun2..

makbed: ko dah kenape? hahaha

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™