10 December 2012

I Dapat beby girl.. hepi tak? hepi tak?


Malam tadi minum HKCC pukul 8pm..
ingat boleh berjaga sampai midnite nak tengok muvi kat Astro. pukul 10.30 masuk bilik tidokan Nuqmans..
rupa2nye dengan I skali lelap..
hahah.. appara..

Uolls tau tak..
I sangat bahagia.
punya suami yang memahami..
dan masa tu I baru saja bersalin anak perempuan. pahtu siap pinjam breast pump adik I (sebab die baru beli set yang elektrik RM699 punye. ciss.. gile jeless). 
dapat perah susu banyak.. dapat beby yang sangat baik, tak banyak ragam dan sehat. putih melepak sebab time preggy I banyak makan kismis dan kurma. pahtu minum Susus kambing Bee Pollen.
complete je idup I. Nuqmans pon sangat baik dan teruja dapat adik pompuan. Sopan2 aje layan adik diorang.
husband I tolong jaga I dalam pantang.. siap tolong pakaikan bengkung lagik.
baru seminggu bersalin body i da solid. kuruss woo.. (desperate nak kurus punye pasal) sebab sangat disiplin dalam pakai bengkung.
yang tak menahan tu dah pakai barut panjang orang2 lama tu. kat luar balut plak ngan bengkung PB. 
sebab I tak makan Jamu. I minum HKCC aje. beby pon tak kuning.
nurse siap puji anak I comel. kulit gebu. tak sia2 minum SKBP. pahtu tak kene jaundis plak tu.
dalam bahagia2 tu..
dah dekat sebulan berpantang aru pasan.. beby I xde nama lagik. sebab I tak penah prepare akan ade anak pompuan. sume orang dok panggil die beby aje.
tetibe I tergezutt...

lorr... I mimpi di tengah malam rupenye.
miahahaa...
cane lak sales produk masuk skali dalam mimpi neh? tak sabo2 nak buat testi kat diri sdri ke hape? kah3..
gelak guling2..
erpp.. nape la tak nampak muke asben I?
yang I tau die futeh.. ntah2 Eunhyuk Super Junior tak?
verangan la ko mie... orang beranak ko pon sangap nak beranak.
dah gatal nak berlaki ke ape? T_______T

semoga segalanya lebih baik dari semalam..

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™