25 October 2012

Welcome Ain Najihah

Malam tadi jam 7.45pm bertolak ke KPJ Kajang..
sebab nak nengok adik I yang dah ade dalam labour room petang tadi lagi.
mane tau perlu ape2 ke..
I yang paling dekat ni kena la sampe dulu..
mak kat umah dah tak keruan dah.
tunggu my sis kate nak amek tapi tak kunjung tiba.
maklumler.. beranak sulung ni kan takleh nak jangka.

I pon dalam ati dok berdebar..
sebabnye tak tau jalan g KPJ. hehhehe
sesat2 ntah kemane hala I pegi. GPS takdo. orang pakai..so redah aje la..
bleh lak tak jumpe2 bandar kajang kat mane. bajet I datang dari Johor la kan.. tak penah masuk kajang.
ni la padahnye tiap2 bulan masuk kajang tapi tak reti2 nak negok jalan.
seb bek la GPS manual I call. hahahahah
I meset die lame dah.. tanye jalan kajang..tapi die koje. bizi lah sensangattt konon2 nak pasang enjin kapaltebang. kann... I da sesat bagai tu baru die bace meset n call.
ajim call bgtau simpang tu msuk kanan ade lot kedai.. pahtu trapik light msuk kanan la hape la..
da terang2 orang tu kate masuk kanan pon I bantai ke kiri jugakk
bagero btol la.. hahaha siyes cuak drive malam2 sorang2 tak tau jalan. huhhhh

sampai spital jam 8.30pm.. meset BIL tak reply plak.
takpo la.. dok tenangkan bini nak bersalin la tu.
 duduk di waiting lounge adelah sangat menggusarkan hati dan tak best..
seb bek ade tv disediakan. tapi chanel lak kurenggg besh
start la xtvt meroyan I da sampe..
 kena la posing gaya tunjuk beg bli kat kota bharu aritu..
sebenonye dok cover baju tido. hahaha
ye.. I pegi sepital ngan baju tido sahaje. ngeee
ala.. da cover ngan cardigan.. tak nampak dahh
  santek lak aih ruangan spital die neh..
kemas aje.
takde bau ubat sangat..
  view dari luar..
santek kan??
 yang gelisah tunggu dalam ekon plak bleh lepak kat luar
 sambil tunggu bleh cakap ngan daun.. heheheh
 sila sedar diri.. Husband only!!
mentang2 swasta pon.. patuhila undang2 ye..

 waktu lawatan yang surely customer tak ikut.. hahahah
kami lepak sampai 1am pon diorang tak kesah
 new Born inside!
 ni la orang yang kami tunggu2..
Ain Najihah bt Norul Azmi.
selamat datang ye sayang..
tunggu beso sket lagi Ateh kutil2 pipi tu. huhuh
 Ain gojes sebab die ade Ateh yang gojes.
same takkk??

 Wan dengan cucu bongsu...
cucu ke doblas...
lai3...
 cousin tetap datang melawat even dalam tido.
hahaha
 ini cousin tak reti dok diam..
die boring xde orang layan die..
sudahnye die bertempik sekuat ati soh sume orang pndang die je.
 Tahniah my sis & husband!
along (yg baju oren) tak abeh pantang lagi pon nak datang jugakkk


 Ain Nazihah & Mohd Idzham Hilfi
tros hitam si Hilfi dok sebelah orang putih melepak..hahah
beza mereka 42 hari sahaja.. =)




Tahniah ler adik ngan Mie....
da jadik Mommy ngan Abah ni. Tanggungjawab dah bertambah. I doakan semoga Allah permudahkan segala urusan kalian sekeluarga... semoga bertambah bahagia, semoga diperkenankan segala Impian dan semoga sentiasa dalam limpahan rahmat Allah s.w.t.
InsyaAllah...


**Salam Aidiladha uollss...
semoga segalanya lebih baik dari semalam..

2 comments:

♥ dak pink said... [Reply To Comment]

Orang nama Ain ni mmg gojes Mi.

Haha.

Congrats ye adik umi & selamat berpantang. Kem salam kat adik ko ea.

Psst: Mmg sentiasa ko ingat aku je la sbb nama anak buah ko sama dgn nama aku ;p

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

aih.. pesal la ko pilih nama AIn ni dik? kan macik ni da pasan.. :p


bukan name anak buah pon aku igt sokmo skang. ko x apdet blog pon ari2 aku view blog ko. Lagu tu punye pasal la. hahahaha

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™