25 September 2012

Tayangan Perdana Sofazr the Movie - Jiwa kacau


My biz partner & I dapat free pass masuk ke Tayangan Perdana  movie Sofazr The Movie..Jiwa Kacau
dah namanye tayangan Perdana ramai la hartis2 diundang.
tapi I tak minat ler nak kejo2 hartis neh.
so I kumpulkan sumenye dalam 1 pic suda..

 Tara..
sume ade. hahaha
ummi & pelakon2 Sofazr the Movie.




 Hartis debab neh I suke.
nengok pada trailer die klaka.
bleh masuk watchlist neh. hahah


 dapat free pass dari akak yang freehair tu la.
maceh sponsor kami ye kak..


 
 2 orang bodyguard kami di sepanjang event tersebut.

 siyes I tak tau ape nama mamat neh.
my biz partner kata dia model untuk iklan Hai O.
then bile sahkan kat tuan punye badan. he said Yes..
tapi bleh plak I tak tanya nama die kan??
haha.. tu sume tak penting..






 Antara artis2 yang ada pada hari kejadian.

 sessi veranganzzz
 Dapat Doorgift..
Mekaceh pihak penganjur..
 dalam goodies bag ade CD Sofazr, Majalah Hai dengan Minyak Angin Mak Dara


nak tau pasal filem ni pulak boleh view kat Sini

pada I?? cite ni ok sebab ade pelawak2 berjaya tu.
Sofazr plak masih baru dalam bidang lakonan. banyak lagi kena perbaiki.
scene kat pusat sakit jiwa tu memang best.
bleh la buat gelak2.
tapi ending kurang menyengat la. kalo buat viewers tersengeh sampai keluar panggung lagi best..

Ape pon.. tahniah kat Isma ngan Tauke (jambu) kerana berjaya hasilkan filem mini ni.
sape suke gelak dan layan komedi ringan bleh tengok cerita ni. yosshhh...

semoga segalanya lebih baik dari semalam..

2 comments:

yusrina said... [Reply To Comment]

aku minat kat mamat model tu hehe... iklan zalora muka dia juga kan. Gigi dia cantik la

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

aah.. mamat Zalora gak neh. tapi xtau nama. hua3

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™