07 August 2012

Siti Naura Aryssa

Sedap tak nama anak dara si Nora ni?
secomel tuannye jugak.*mummy die je x somel* :p

belek2 album I
ade selit few pixas yang tak post lagi.
pahtu teringat lak
permintaan young mummy yang gile glemer tu soh post pasal budak cute ni dalam blog I.
hahahhh tettt!!
jangan marah ye macikk

Siti Naura Aryssa
Naura means Bunga
Aryssa means Azam, Kuat
so.. ni bukan calang2 anak dara tau!

lahir pada 30/5/2012
jam 8.19pm
berat mase lahir 3.2kg aje 


di pertemuan pertama *sape lagi comel? mestila I kan?? :D

tdoww je kojo ko ye Aryssa!

hah.. skang nengok la hasilnye lepas 2 bulan.
amek ko...
skang da 6kg dah.
goram eh.. nak kene geget budak neh!

mengikut post dedi die kat FB..
headband tu bertahan sehingga saat pic di snap aje.
pahtu die ngamok sakan.
bukak headband baru senyap.

abeh la ko Nora.. anak ko ngenan I dah tak reti ladies2 neh.
hua3

Auntie doakan Aryssa jadi anak yang soleh kebanggaan mummy ngan daddy ye.


p/s: Aryssa nak wet raye sile datang umah auntie kat Putrajaya ye. harap kat Mummy ko menyinggah bleh tumbuh misai dh kt Nuqmans dulu gamaknye. 


semoga segalanya lebih baik dari semalam..

2 comments:

Anonymous said... [Reply To Comment]

Pesal aryssa nmpk makin comel dlm blog ko neh..hehe..haa..tu menurun aku ye.fotogenik..bkn fotogedix ye!

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

Aryssa mmg fotogenix la..
mummy die tu aku mskel sket. hahahhh

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™