30 August 2012

Iftar Nuqmans dengan Auntie Yan & Odie

Memandangkan raye dah nak abeh. bolehla I aplod pic buka puase aritu. 
hahha
ingat nak aplod tawon depan aje. tapi kang si Odie ngan Yan ni lari dari tanggungjawab lak kang 
(bagi duit raye kat Nuqmans ;p)

Malas lak nak type panjang2.
tengok pixas sambil explain udah leww...
memule weolls makan kat Taman Warisan.
Sate Kajang aje.


Adeeb tak berganjak dari ctu sebab anak kucing kat ctu tergedik2 main celah2 barang khazanah je.
I ni puas doa die tak usik barang2 tu











Minggu depannye Repeated kat Pizza Hut Alamanda.
sambil2 perkenankan tanggungjawab I beli kasut Raye kat Nuqmans.
opss.. Sebab Nuqmans jalan ngan Ibu sorang.
2-2 kene ikat la. kan..
 Pilih kasut pon xleh turun.
kang Al-Ikhsan tu macam stor abah Nuqmans punye je kan
haha klaka ngn Afiq.
abeh display shoe yang die pegang kene air liur die.
pitam..




Hasil dari pemerhatian pada gamba di bawah.
sape sebenonye yang dapat kasut raye?
huhuhhh 
auntie Odie poyo! ;p




 Apo lak muko kau cemtu Afiq oih?

  
 Isi air Soya dalam botol adelah salah satu langkah untuk senyapkan Afiq time weolls makan.
skali I sudukan air Mountain Dew.. terkujat kejap.
pahtu bleh lak mintak lagi.
hahah.. Ibu mereng



 

lepas berjanji berkelakuan baik
baru Adeeb dapat berlari2 anak di sekitar stroller sahaja.
hahaha..
ibu kejam dan pemalas nak kejo.

pukul 10 baru balik. tu pon sebab Alamanda nak tutup ngan Afiq nak tido.
kalo x maun masuk karokk plak pastu agaknye.
hahahaha...

semoga segalanya lebih baik dari semalam..

6 comments:

♥ dak pink said... [Reply To Comment]

Yg berbuka 1st tu kat mana mi?

Macam best je?

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

ain: kat Presint 16. taman warisan. best gak la. banyak choice. macam2 ade.
die buat style foodcourt stall.
makan pon murah2 lagi.
org putrajaya nk makan sate kajang g ctu je. xpyh smpai kajang. heheh

mRs sYa said... [Reply To Comment]

eh...canggih nya stroller afiq dgn adeeb....

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

canggih tang mane? twin stroller la.
smpai kat aku sume accessories aku bukak. tros jadik twin buggy. ahaha

mRs sYa said... [Reply To Comment]

hahahah...sbb dia jadik kurus tu la jadik canggih...hahahaha

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

kih3.. patut la sume org tgk aku tolar aritu pelik ajeww. miahahah

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™