27 August 2012

Happy 29 Years Old


Hihihh... *sengih gatal*

tawon ni dapat adiah time besday I pada 23 Ogos Baru2 ni.
mekaceh kat tukang bagi.
bertahun rasenye xpat adiah dah..
tak harap ape2 pon. tetibe dapat adiah dah tersengih2 macam kerang busuk roman eh..

 ok frogy ni I pilih sniri sebab die somel.
eh.. patung frogy memang somel tau.
tapi frog btol memang I lari.
goliii den!

yang ni Ajim pilih & bagi kt I
tak penah lak I jaga pokok2 sblom ni.
cemno la ghoman eh nasib cactus ni. haha..

my wishes are..
semoga Allah permudahkan segala urusan yang kami sekeluarga dan kurniakan kebahagian yang hakiki buat kami sekeluarga.. Amin..

semoga segalanya lebih baik dari semalam..

3 comments:

Makbed said... [Reply To Comment]

ai..tuje wish nye?

wish asben baru tadak?

♥ dak pink said... [Reply To Comment]

Kan main dapat hadiah ada tulis i lebbiu gitew. ;p

Eh, dah boleh sebut nama ea? Kah kah kah.

Happy belated besday mi.
Maaf aku lupa wish sebab ramai nau yg besday ogos ha.

Semoga kau sentiasa bahagia di samping Nuqmans dan semoga Allah s.w.t merahmati hidup kau sekeluarga di dunia dan akhirat. Amin.

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

makbed: wish tu akan aku buat pada ari pertama Afiq pandai berjalan nanti. hahahhh *gedix*

ain: hep2... kih3
mekaceh wish besday & amin untuk doa tu. cayang ko

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™