30 July 2012

Mae Nak 2012

Nengok cite hantu di Bulan Pose tak takoot??
kalo dah dasar pengecut tu.. pengecut jugak la.
tetap nengok cite tu sambil terlompat2 terkejut dengan selubung jaket sampai paras dahi bile antu keluar.
hua3.. I rela selubung dari malam tdo mimpi die datang ajak raye kat umah..
uwarkkk
 
Hantu Nak  ni famous la amongs rakyat Thailand.
tapi kalo kite famous ngan Pocong ngan antu Kum Kum.. kan..

kisah sorang pompuan bernama Nak yang mati masa bersalin.
 
Suami die tak tau die dah mati sebab ditugaskan pergi PLKN berperang demi negara. So roh Nak ni tunggu aje kepulangan husband die balik dari berperang kat rumah diorang. masa husband die balik die tetap layan macam biasa macam takde ape2 yang jadi.
Roh Nak ni takmo tinggalkan bumi sebab terlalu cintakan laki die. Dan sapa2 yang ganggu die atau halang niat die tu akan terima padah.

Mase tahun 1999 dulu cite antu Nak ni dah kuar dah. 
 
Tajuk die Nang Nak. sebab nengok cite ni la I tak lena tdo 3 malam sebab takut + sedey pasal antu Nak neh. cerite pon gilos seram. jantung I ni berdebar bkn men laju. kalah orang lari Marathon 1km haha..

Tapi tahun ni tajuk die Mae Nak pulak...
http://3.bp.blogspot.com/-lcvcFqam5Jw/T_vqjkdsRpI/AAAAAAAAVl8/Nr7GE4bYDpk/s1600/MAE+NAK.jpg
versi kali ni ade selit banyak adegan lucu plak. cite takde la terlalu seram macam versi lama. cuma tetap seram untuk orang 'berjiwa kental' macam I neh. hahahhh..
tapi time husband die lepaskan die soh tinggalkan bumi tu memang sadis la..
sedey.. sob..sob..
antu seksi.

sape2 yang minat nak tengok cite antu memang tak rugi nengok cerita ni. tapi kot sape2 yang nak sangat citer horor tu.. akan kecewa sket la sebab babak seram tak terlalu padat. tambah plak antu die santek dan seksi kan.. peewitt!! haha.. sape je tak suke nengok pompuan berkemban.. antu pon kene sebat. haha NGENG!

sebab I rase Nang Nak lagi best dari Mae Nak..
filem ni dapat 3.5 star udah leww..
sape minat antu seksi jangan lupe nengok cite ni.
ngaaa...

adegan peberet dalam cite ni adelah bila sorang mamat neh tersalah tuju minyak dagu(pengasih) kat Kerbau sampai kerbau tu ikut die balik. kah3..  lawak tak hengat!!

semoga segalanya lebih baik dari semalam..

No comments:

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™