27 July 2012

new born

Alolo somel bby boy neh.

Petang tadi balik keje rushing g spital. Adik angkat I dh bersalin. Die kena induce sebab air ketuban sket sangat. Takut bby lemas.

Alhamdulillah Allah permudahkan die bersalin. Sakit2 dalam pukul 2lbh. Pkl 3 lebih bby dah kua. Ni ikut mommy die cite la. Hehe.  mase kejadian I kat opis.

Nama bby pon xde lagi. Ikut kate hubbynye plak anis maybe kena quarantine lama sket sebab die ada problem pada injap jantungnya. Baby sehat Alhamdulillah..

I doakan mereka baik2 saja.

Tumpang hepi kat family angkat Nuqmans ni sebab this baby adelah cucu sulong. Tak nengok lagi si mama Nuqmans meroyan macam die lak yang beranak. Ahaha...

P/s: nengok bby somel neh wat I Geram nak ade bby lagikk. Hahahh *mau ibu kene plenkit ngn Afiq kang.

Published with Blogger-droid v2.0.6

2 comments:

Errina.Rahim said... [Reply To Comment]

wei,,ngompat aku eh... huhu...alamak tak sempat lagi nak buat entry pasal Anas Reyqal ni...

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

hahah.. bile lagi nak ngumpat ko. time ni la. hahah

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™