08 April 2015

Detim Taiyem


Petang tadi pi detim ngan Ajim.
lama tak keluar berdua tengok wayang.
tunggu Adeeb ngan Afiq pi sekolah
Fatih pulak anta kat Anis.

Anis tu adik angkat aku. rumah dekat aje kat blok sebelah.
time aku ade kerja.. ade hal aku anta FAtih kat Anis. bayar upah ikut jam.
aku percaya kat dia sebab dulu die gak jaga Afiq masa baby.

cerita yang lama aku tunggu. memang takmo miss tengok.


masa Paul Walker tu mati aku punyelah sedih. dekat seminggu aku berfikir.
bukan sedih kat Paul mati. tapi sedih cerita peberet aku tak siap. dahla masa Fast 6 dia dah hint Jason Statham blakon Fast 7. so bila Paul mati ura2 Fast 7 tu tak wujud macam ada. adess kesedihan aku...

pahtu diorang kata akan teruskan jugak Fast 7 untuk Paul. aku dah like Yeayyyyyy best3.
hahahahahaha mabok. aku tengok cite ni sebab abam Vin.
aku minat die sejak Riddick ngan XXX lagi.
suara dia tu kann...
cair wooooiiii

eh melalut sudah...
cerita ni best. ada part sedih untuk last dia bila Paul berpisah dengan team. tapi kurang kepuasan kali ni sebab cerita banyak aksi dari Race. lari konsep la sikit.
kang Fast Siries ni semua pasal kereta & Racing.  tapi ok la.. semua tunjuk  kereta2 jugak. 

tapi nampaknya masih ada harapan untuk Fast 8.
huahuahuahhhh

belanja sikit gambar tadi.

ramai tegur kat FB aku kurus.
hahahaha
camera trick okeh..

padahal aku nak sama lebar dah dengan lakiku ini.

sayang awak.
*ehemmm*

gambar berdua takde sebab tak bawak monopod. hahahaaha
lama tak jalan pegang tangan & peluk pinggang.

walaupun pinggang masing-masing mengembang dengan jayanya...
Alhamdulillah.. asalkan kita bahagia.

opss jiwang sudahhh

deting tak lama pon..
pukul 2 sampai alamanda.. tengok wayang & makan. pukul 6 dah kena amek Nuqmans.

nak buat sebulan sekali la...
kot2 boleh tambah sorang lagi Nuqmans.

eh?



3 comments:

Wanie Masduki said... [Reply To Comment]

sweetnya dating berdua..tapi dengarnya fast 8 dh start penggambaran..member ofis la yg bgitau..sbb si gila tu duk dlm penjara kan..cuma fast 8 watak o'conner xde la kot..huhu..dah la tgok ff sebab ada brian dgan dom..tinggal dom je, hilang kick

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

@Wanie Masduki yeke dah start? besh3...
hoihh si gila tu abam Jason pojaan hati aku tu...
mintak2 dalam Fast 8 die jadi baik. hahaha nak jugakkk

intandayani said... [Reply To Comment]

go go chaiyok

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™