01 April 2015

Coco Lejen

Assalamualaikum...
argghhhh rindunye nak merapu meraban kat blog.
macam-macam gambar aku simpan. niat di hati nak share dengan readers.
tapi tu la.. makin panjang cuti makin aku takde masa rupanya.
sobssss..
patutnya start keje 21 april ni.
tapi aku nak sambung cuti 3 bulan. 
ikut kira-kira.. lepas raya barula aku kerja
makin bersawang la blog haku nampaknyeeeeee
Fatih pon dah 2 bulan. kejap aje masa berlalu kan? aku rasa macam baru je lepas terankan dia.
trauma berak pon still ada. aku takut lagi nak menyangkung takut2 jahit terbuka. hahahahahahaha
anyway Alhamdulillah Allah bagi aku sembuh dan sihat dengan cepat.
ingatkan cuti lama-lama ni aku tak bizi. nak duduk rumah jadi suri rumah sambil-sambil menggentel anak. oh tidak.. nan hado okeh.
tetiba rindu zaman keje pulak. kat opis tu boleh lari dari fokus terkejar-kejar jadual waktu anak-anak.
tu la manusia.. takpenahnya cukupp.
*eh?
selain bizi menggentel anak.. aku ada jugak new baby yang nak diraikan.
hehehehee
Alhamdulillah.. 
yang aku usahakan dari tahun lepas akhirnya selamat dikeluarkan bulan ni.
maka... sambil-sambil sambut GST kita sambut Coco Lejen ya..
inshaAllah dari segi rasa puas hati.
betul-betul pure coklat.. korang manis dan rasa lemak
orang muda ngan orang tua suka.
banyak positif feedback aku dapat rata-ratanya cakap sedap.. coklatnya pekat.  rasa kurang manis tapi boleh ditambah dengan susu. macam aku memang tak kuat manis maka aku bancuh sepeket tu dah sedap-sedap dah...

masih lagi baru bertapak dan sedang mencari testimonial yang berjaya dengan hasil positif dan memberansangkan.
sapa-sapa nak try meh bagi alamat. aku nak pos trial pack.
wasap aje 016-6603741.

korang kalau nak cari lebih income pon di alu-alukan jadi ejen dengan modal RM600 dapat 15box coco tapi komitmen reload 15box untuk 3 bulan berturut-turut

sudi-sudi lah Like page  Coco Lejen ni ya..
jangan lupa bagi alamat untuk trial pack tau!

ok. nanti bila free aku laju-laju merepek kat sini ye..
*bajet korang tunggu*

1 comment:

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

List stokis.

■CENTRAL
>PUTRAJAYA
• Presint 8 Ummi - 0166603741
• Presint 17 Isz - 0102200984

>KUALA LUMPUR
•Pandan Indah/Ampang - Pn. Aziah +60123906824
•Kuala Lumpur - Kieyna +60168926583

>SELANGOR
• Serdang - noor 0196165258
• Batu caves - aimi 0134804519
• Seri kembangan - zeta 0139398685
• Kajang - Jasmah 0122961989
• Kajang - Nazura 016-9132475

■ UTARA
>PERAK
• Lumut - cikgu bio 0196658187
• Seri Manjung - Puan Siti 019.4642508
• Manjung/sitiawan- puan ema 013.7771135
•Ipoh-Kuala Kangsar-Pn Diena
0175334485
•Lumut - Pn Sulha 01124239780

>PERLIS
• Arau - Puan Siti 019.4642508

>PENANG
•Bayan Lepas - Jasmah 0122961989

■ SELATAN
>JOHOR
• Skudai - Salwana +6013-7303008
• Muar/Batu Pahat - Aqilah +6013-4633994

>NEGERI SEMBILAN
•Tampin - noor 0196165258

>MELAKA
• Cheng - Puan Anisa +60173112368


■PANTAI TIMUR
>TERENGGANU
• k.Terengganu -Pn Daliza 0139568776

■ S & S
>SABAH
•K.Kinabalu - Salwana +6013-7303008

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™