15 January 2014

Portable Steamboat & Grill


Sape yang kenal I memang tau i antu stimbot.
dalam sebulan sekurang2nye sekali nak layan stimboat.
sebut je makan stimbot sebenarnye I just celur2 sayur dan makan dengan sos die.

selebihnye memang banyak hadap Grill la...
amek ketam amek daging amek ikan ayam sume..
bakar..

hadap dekat 2jam lebih dengan Adik ngan Mie..
skang ajak Ajim jugakk

selalunye makan kat All U can Eat sebab buleh makan dengan 1 price sampai perut senak dan pengsan.
set buffet selalunye dah siap air.. siap snek dan Aiskrim.

so suke jugak nuqmans datang sebab kompem ibu bagi makan aiskrim sebanyak mane yang diorang nak.
hihihhhh

tapi kalau tiap2 bulan menghadap pon mahal jugakkk
sorang RM35.. kali 4 orang dengan skang Adeeb pon dah kena bayar Rm25.
baru2 ni makan kena pulak tax 10% ngan service charge 6%.
cissskekk

aihhh takbleh jadik.. stimbot aje Rm200 belum duit minyak lagi tuuu
ok terus carik set stimbot sendiri.

survey2 dapat set ni..



okeh.. dapat teros ajak adik beradik order.
tengok macam kecik..
sekali pergi collect.. beso gedabak.
baru 3 set dah tak muat bonet. hahaha



ape ada dalam kotak???
set pemanggang dan dapat periuk jugakk
tinggal beli senduk2 aje..


lepas ni beli barang2 stimbot ajela.. masak sendiri..
nak buat sos boleh gugel aje...

janji perot kenyang duit jimat..
kann??

sape nak kirim??
1 set RM160 aje.
barang tak masuk pos.

nak pos kena tanya pos malaysia dulu.
sebab agak berat neh..

sape suke layan steamboat amat digalakkan grab 1 set jugakk

sape nak wassap I ye.. 016-6603741
=)

2 comments:

Anonymous said... [Reply To Comment]

Salam, awak.. Kalau nk Beli Tu Tanpa pos Kira amik sendri macam mna yer?

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

@Anonymous
Wslm.. self pickup rm165 skang price baru termasuk gst.
Boleh whatsapp saya di 0166603741

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™