12 December 2013

Kahwin punye moment

mula2 macam bersemangat nak select pic pahtu nak share dan buat post cun-cun.
sekali baru gambar ke dua puluh dah migrain 
teros select yang rambang2 aje. hahaha

banyak lagi kottt...
ade 300keping.
harusla pitam memilih..
maka tengok yang ade jela.

yang lain aplod kat fb sudahhh...

ni gelang hadiah nikah.
I tak letakkan wang hantaran. maka pihak lelaki belikan gelang dan mas kawen tinggikan sikit dari kadarnya.
alhamdulillah...

keluarga sebelah lelaki.
mahapler terlambat sampai..
padahal rumah dekat.

ni la yang tak suke kalau ramai2.
macam2 hal.. sorang macam tu sorang macam ni.
haihh sakit hati.
tapi Alhamdulillah.. Allah bagi berjalan lancar jugak



sampai2 aje pompuan gemok da kena posing.
aisehhh orang nak menikah nehhhh

ni sebelah perempuan.

2 orang panglima ni adalah pengapit I
hilang debar nak menikah dok melayan diorang.
kih3




sedey nak snap pic dengan Nuqmans kemain susah.
huuuuuu....
masa ni carik Afiq takde dah.. die dah turun kat dewan

depan Almari pon jadikk


I tak bersanding. tapi amek aje pakej sekali pelamin kat Mak Andam..
buat kenangan ambil gambar aje

masuk dewan terus makan.
mula-mula plan masuk dewan 12.30 tapi agak lewat sket maka kami masuk lepas zohor.

ni adelah geng cikgu tabika Adeeb

cakkk!!

ni jiran2 kat Apartment


ni la Mak Andam I.
kak Izan.
dah terbiasa ambik service die.
along.. adeq ngn I kawen amek die aje.
die pon memang kenal sangat dah ngan family kitorang.

muka I gatal2 kalau mekap. so die bagi sponge suruh pegang. kalau gatal tonyoh sponge tu kat muke. hahaha I takmo cukur kening. so die layankan ajee

adik beradik In Law


hahhahahahaa gelak ajela...
bos kopi datang tros kena buli duduk berempat atas pelamin..
nasib baik muat. kih3


geng stokis HKCC area Lembah Klang.

kalau mak meroyan memang diorang la calon sesuai.. *eh?


family I.
tapi tak lengkap.. Nuqmans takde.
Afiq tengah tido. Adeeb dok berlari2 dengan kawan takmo snap pic.
takkanla I atas pelamin nak jadi tarzan panggil die.
maka nanges dalam ati la
anak along pon 2 orang takde.
bang lang kat pahang tak boleh balik.


nak amek gambar dengan mak.. sebok aje mak buyung depan tu.. cisssss

kecohh


eh.. tersedih plakk...
hahaha tu la sponge mak andam bagi tu.
mata I dah gatal2 dah..
tonyoh2 bayak kali.
sebelah mata dah merah dan berair. ohhhh bertabah jela mie....

yang lelaki tu Abang Ajim no 3

ni family sebelah Arwah abah... memang rapat sampai sekarang..
 kakak Arwah abah yang tinggal, Makteh.
adik beradik lain sume takde dah..
Innalillah..

Family Ajim pulak.
budak yang duduk depan baju coklat pegang bunga manggar tu sampai sekarang jadi misteri.
tak tau anak sape. hahaha masa ramai2 naik nak snap pic die selambe gabad aje duduk posing sekali.
okeh.. layankan aje..


ni Mak Ajim.
ajim pon dah takde Ayah.

time ni Adeeb naik naik snap pic pulak.. tapi gaya sukati die aje.

tengok la Adeeb tu. hihhhhhh
yang lelaki tu Angah Ajim

yeay.. suke3..
tapi Afiq takde. sobsss

geng bumacrew dah sampai..
sedey anum ngan Zack takde.
geng budak Sopanz lah sangattt hahaha



fefeling karat sket
padahal kat tasik depan rumah aje




ni lepas wedding dah abes..
dewan dah kemas.
kami dah balik dari photoshoot kat luar.

request photographer tunggu kejap.
carik Nuqmans sampai jumpe.
nak snap jugakkk


aihhh geramm muke Afiq cmtu.
hahaha seoanjang hari takmo dekat I tau..
malam lepas basuh sume mekap baru melekat takmo lepas.
rupenye die takut tengok I muka dah lain. die nak duduk ngan Ajim aje. sebab die kenal.
I amek die takmo
lorrrrr appara Afiq nehh

Ni family Melaka.
diorang sampai lewat. nasib baik sempat makan
so snap pic lewat la jugakk



ni semua shoot kat tasik depan rumah aje.
photographer ajak pergi taman botani I takmo
dah tak larat ler...
lagipon langit dah gelap macam nak hujan.

skali tengok pic cantik jugakkk
tak payah pegi jauh2. hahahhaa

siap tido baring lagi..
pitamm


 doakan kami bahagia sampai syurga ye
amin...
=)



ecehhhhh......


2 comments:

ain.ya.nun. said... [Reply To Comment]

Mak buyung yang ko kate sibuk tu lah orang paling sibuk time majlis ko.

Kami minta goodies bag byk kali kat dia :p


Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

hahahha... btol2...

ajk goodies bag. =)

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™