10 October 2013

Kasut dan Kambing


lunch hour pegi Alamanda..
konon2 nak carik kasut pakai masa kawen nanti..

abes sume kedai kasut I masuk.
takde yang menepati kuota.
dasar buta fesyen.
kasut keje ngan kasut kawen pon takbleh nak beza.

beriya snap pic share kat group wasap hkcc tanya
 ni ok tak?
cantik tak??
niii??
yang ni??
ni pulakkk??

last2 kak jijin geram sebab sume design yang I pilih tu sume kasut keje bukan kasut kawen. 
Ilang sabo die degan i.
HahahHaHahaha

dalam tengah mencari2 kat situ..
I masuk vinci..
iskk ade 1 @ design yang rasenye sesuai.
snap gambo share kat group tanye.. ni ok tak?
pahtu snap lagi sekeping design lain.
tetibe promoter tu datang sound I.

kak.. kat sini tak bleh amek gambar tau.
haaa apesal?? saye bukan nak curik design kasut U. saya tengah carik kasut kawen. ni tanya kawan2.
yela.. tapi polisi kat sini memang takbleh amek gamba.
ooo bajet esklusif sangat la design kamu ye?? saye snap kat sembonia.. kat premavera tadi rileks je diorang. okla takpe. skang saya ada alasan kenapa tak perlu beli kasut vinci.

huuuuu seteresssss... tros kua dari store die.
takpela.. jenama lain lagi banyak dan santek.

dalam tengah marah tu menapak sambil chat ngadu I dah kena sound amek gambar tadi. bantai budak2 tu gelak sakan hahaha.
tros tetibe terberhenti depan kenny rogers.
aisehhh lama sungguh tak berkunjung ke sini.
selak2 menu skali jumpe pak kambeng la plak.
haa laju-laju masuk order dan makan.


hooiiiiii gile lembut daging die.
mabelessss...
Rm23.90 sepinggan.
dahla isi die tebal dan banyak...
attached skali 2 side dishes skali potato dengan 1 muffin.

I makan nasi ngan Kambing aje.. potato ngan muffin tu I tapau untuk Nuqmans.

kasut tak dapat..
keni rojes lak dapat. hahahaha

lenkali nak ajak ajim bawak nuqmans datang sini la..
favorite food I dah ade kat sini.
lalalalala

1 comment:

Azhafizah Md Nor said... [Reply To Comment]

skang memang ade kedai kasut policy camtu..tapi tak semua la..kasut kawen kene pilih bukan untuk pakai mase kawen je tau..kena fikir boleh pakai masa akan datang jugak..kalau beli pakai sekali je rugi la kan.

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™