12 September 2012

Pixas Raya 2012


Arini nak share gambar open house raya kat Rumah I pada Sabtu 9/9 aritu..
banyak pic tak pat snap sebab dah bizi sensangat.
koleksi yang ade ni hanya di Snap time menyempat ajew.
heheh..
even jemputan dibuat dari pukul 3pm sampai 7pm. Ade gak yang datang seawal 12.30 tengahari dan selewat 10pm.. Sebab on that day bukan I aje yang wat open house.. ramai lagik. so mane yang berkesempatan menyinggah tu, terima kasih banyak2 ye.

Okeh ni Guest yang pertama. Syahida & family
tentula die jadik orang pertama. kalo orang terakhir2 sah2 kene plenkit ngan I.
sebab Sya adelah caterer yang bertanggungjawab sediakan Mee Kari, Roti Jala ngan Apam polkadot tu.
Sya.. Apam ko sume orang puji tau..
sape nak order ngan sya bleh jenguk blog die Risya

okeh Sya  adalah pengguna Premium Beautiful sejak sebulan lalu..
body da makin montok. prot da makin slim.. tengok macam baru kawen tak??
hehehhh

 Sebenonye Sya dah ade 2 orang anak dara dah pon..
haruslahh bangga body boleh kekal cantik lagi kann??

Sementara tunggu majlis start.. Ibu try tidokan Afiq since die mangun dari pukul 6 pagi x tido2..
tapi nampaknye tak berjaya sebab time Ibu banyak keje tu la die main cak2. kann


Ain ngan Azreen.
Semalam baru je balik beraya rumah die.
Ini adelah kali pertama Ain jejakkan kaki kat umah I.
so pahni ko bleh bangga la kan wat status "check in kat Presint 5" ye tak ain?? :p

 Ape yang ko sorok tu ain?? :p
 eh... gambo ngan bonen xde kan??
sobss..

ni budak yang bangun pukul 6 pagi pahtu mengamuk sakan tak reti2 nak tdo.
macam2 cara ibu buat. 
last2 pukul 8 malam baru berjaya tido.
siyes ibu rase nak geget ko je Afiq..

Jiran2 dari 5R6

Ruby ngan Madan pon datang..
mereka ni kawan dari POLISAS yang still kamceng lagik smpai skang






 eh.. ade gak sekeping gambo bonen even tang blakang kann?? :p

opismate.. yang memasing jaga body. ele baru 2 rumah da x larat.. meh bawak akak.. 5 rumah pon steady aje. hahahaha...
 kawan baru staff kedai 1 Msia kat bawah blok tu.

dah lewat petang dan kekurangan tetamu barulah tuan rumah boleh posing dengan muke nasik lemak basi. hahaha.. siyes penat..



dengan ex staff I kat JAIS dolu.. Biha
die jugak one of my customer pakai Premium Beautiful tau..
dulu debab la gak..
ni lepas 3 bulan pakai PB..
feewittt... 
da kurus separuh kot.. ade cutting dah Biha.. congrats!
 kerana Diri kami begitu berharga.. ewahhh...



 ni lagi satu hal..
menu lupe nak snap before majlis.
dah berterabur nak habeh baru la teringat nak amek gambo.
tentula hidangan dan tunggang langgang kann.. hahaha
 dah pukul 8 afiq da titonz..
Ibu posing dengan Adeeb jela.
mase ni ade lagi guest kata otw nak hadirkan diri.. so tunggu la jugak.
 memang sah ibu telah terencat selepas majlis. haha
 deme sume ni la guest yang terakhir..
My Business Partner in Hai O Marketing..
sebab da tado orang bleh la melepak tengok bola..
Msia lwn Indonesia.




Lots of thanks kat semua yang hadir.
mohon mahap sebab ramai gak yang tak sempat nak snap gambo..
semoga penganjuran majlis seperti ni dapat mengeratkan ukhuwah sesama kita semua. InsyaAllah...

semoga segalanya lebih baik dari semalam..

4 comments:

Errina.Rahim said... [Reply To Comment]

OIITT...ASAL GAMBAR AKU TAK DE? Punya la mcm datin ngan dato..smpi hati kau kan....

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

maknenye ko la salah sorang yang aku xsempat snap tu> hahaha

sori wehh... datang lagikk nanti aku snap baru> kih3

♥ dak pink said... [Reply To Comment]

Yey, aku gemuk.
Suka!

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

xpe.. gemuk ade isi yang best..

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™