27 September 2013

Top Steak House

Haritu masa kursus Photoshop I makan kat kedai ni.


nampak kedai die kemas dan bersih.. so mari kita terjah..

buku menu die punye la tebal.
skali bukak hanya ada mukasurat ini aje ye..
yang tebal tu kulitnya. hahahaha

dari segi price dikira murah dan berpatutan jugak.

lepas order selambe badak ronda2 dalam kedai snap gambar. 




dapur dan toilet die pon kemas dan bersih

ruang tepi kedai die santekk

kiut je surau die


dinding tu ori okehhh..
ingatkan wallpaper.
skali pegang simen betul

kayu2 kat dinding pon ori.
pergggg owsem!


awek pemalu dari melaka

dah nama pon kedai steak kena la ode Lamb chop tros.
percaya tak lamb chop rm13??
hahahaha

ni adik Atikah ni order..
nasik goreng sizling kali tak silap..
sodap gak..

patutla die kurus kering..
sayur tak makan..
*dishhh

kitorang 2 orang je makan.
peserta lain g makan kat mamak.
I takmo. sebab selagi ada kedai lain I takkan makan kat mamak.
minum2 ngan makan roti canai buleh la..
nasik mamak memang takleh masuk.

esoknye
akak2 yang lain tanya mane kitorang pegi semalam.
tak makan sekali kat kedai tu.
so kitorang bagitau lepak kat depan aje.
okehh arini diorang plak nak join.


budak ni terover peramah.
pahtu siap offer nak snapkan gambar bagai.
bile I snap tau ko lariii



ni adelah Kak Hasni dan Lia
sorang tokey tudung Wardina Sayangku sorang lagi tokey AiLin Skincare.
sila folo page diorang kat FB ye.

i makan Mee Sizling..
  
kak Hasni makan ciken cop


Atikah makan ape ha name eh??
beef grill ke?
cam pelik je... tapi daging la. hahaha

I makan sizzling chicken plak *eh?

Lia diet.. die makan salmon n chip je..
I tengok pon rase tak cukup hahahahah

budak peramah tadi snapkan gambo lagi


okeh.
makanan die sedap..
murah
bersih

pekerja die sume budak2 lelaki
rajin2 dan peramah..

bleh sajes untuk sape2 sesat kat sungai besi nak cari makanan.
alamat ngan no fon ade kat gambar atas tu ye.


1 comment:

Azhafizah Md Nor said... [Reply To Comment]

cantiknya restoran ni.makanan pun nampak sedap je!

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™