04 July 2013

Sehangat Asmara tapi dah tak hangat sangat dah..

 
http://osemtv.com/files/photos/1358866950aeba7f_l.jpg
Nampak beno I ketinggalan zaman kan??
lepas sume orang dah habis zaman novel ni.. I baru nak baca. 
tu pon sebab pc rosak dan I boring xde koje.
pehtu.. tau plak ade drama die kat Astro sebelum nih.
alahai....
semalam gugel kejap. tengok tros last episod kat DailyMotion..
hihihhhhh
http://2.bp.blogspot.com/-pD30C8NzfTE/UP6o2pBXtFI/AAAAAAAASqw/It49DlE_nSg/s400/Drama-sehangat-asmara.jpg
 
novel ni dah best..
drama die plak dibestkan lagi dengan watak Mimie ngan Azman tu punye peranan.
pelakon plak 2-2 orang ni peberet I.
pergghhhh cairr....
 
tapi I tak tengok sume episod la..
mau pitam tak tido malam kang...
takut siang g keje bengkak mata. huihhh bertabahh...
lawan napsu jangan tengok.
 
baca novel jela.
yang lain wat kesimpulan sendiri. hahahhaha
 
Tahniah kat uolss yang da tau lebih awal dari I.
*rasenye I sorang aje yang xtau lagi kot..*
hahahahhaha
 
 

No comments:

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™