15 April 2013

Teaser la konon2..

Salam Alls..
huuu 2 minggu senyap sunyi ekss??
rindu tak?? rindu takkkk???
ala.. rindu laa rindu laaa....
so Gediks okeh.
*pangggg pipi sdri*
I is takdan nak menghapdet belog.
sebab my typist always stenbai kat sebelah.
1 huruf I type 1 perenggan die siapkan.
sadissss
ni pon curik2 sebab die tgh kusyuk layan Katon kejap.
minggu lepas I pegi Langkawi.
ade cite tak best disane.
tapi nanti I cite yang best2 jela.
xmo simpan dalam hati.
huuuuuuu
sebab x tau bile nak apdet pasal Langkawi trip..
I bagi teaser dulu la..
taraaa....
pompuan penakut berjaya naik Cable Car.
mihmihmih...
bagus gak naik benda2 menggayatkan  I neh..
sepanjang dok dalam tu tak berenti Istigfar & mengucap..
Takut Allah izinkan gondola tu jatuh..
nauzubillah mati terhempas.
huuu
Imaginasi I memang tinggi...
lagi tinggi dari puncak bukit kat Cable Car tu.
Allah kabulkan doa I.
"Dapat balik jumpe Nuqmans lagik"
macehh Allah..
Ilebiu..
I bli tiket ni dari tahun lepas lagi through Air Asia..
free seat.. bayar cukai je RM29.
then booked hotel Federal Villa under gomen pakej kat BPH
sangattt murah..
tapi time pegi plak 'pitih' xde. 
sobsssss

2 comments:

tenku butang said... [Reply To Comment]

heeee.. tp muka still control.. x mcm takut pun.. dlm hati xtau lea rupa mana.. hik3.. cuak jugak kan.. hi3

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

@tenku butang
hahahha cover itu penting. dlm ati meraung. =p

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™