07 May 2013

Kopi.. Susu.. Produk HKCC serta Promosi. All In One..

lame dah I tak bercerita pasal kopi kecintaan I kan??
I minum kopi ni September tahun lepas kalo tak silap..

start jadi ejen bulan seploh..
then apgred jadi stokis Putrajaya hujung bulan Sebelas.
dalam bulan Doblas tu... first month I jadi stokis... sales I cecah 6 katen..
means 150 kotak...
bnyak tu tauuu...

tak banyak bagi yang tau hkcc ni memang bagus dan sales memang stended banyak cemtu.
banyakkkkk bagi yang rase hkcc adelah kopi yang mahal.
maunye tak??? sekotak RM39,90 ade 20sachet aje..
1 sachet rm2.

oh nooo baik bancuh yang lagi murah aje.... *ayat kedekut I memule tau pasal HKCC* hahahaha
tapi... dari sehari ke sehari...
HKCC makin tunjuk taring tau. opss taring baikk punyee
skang sebulan dekat 10katen I jual. percaye takkk??

Alhamdulillah.. berkat usaha dan rezki dari Allah...
kebaikan HKCC tak dipertikaikan lagi..
tiap2 hari ade je respon baik yang kami terima.
terima kasih Allah.. =)

uolls percaya tak... kesan khasiat HKCC ni.. boleh kita rase seawal 5hari minum secara Istiqamah tau..
ada yang serasi tu.. minum 3 peket pon dah rasa kesannye..

ade yang rasa badan ringan.. ade yang hilang migrain... ade yg mudah lawas...
tu antara respon awal penge'test' HKCC yang mula2 nak cuba2 aje. takut takleh minum konon2nye..
mula2 beli trial pek aje RM10.

pehtu ode sekotak.. pehtu tak cukupstok.. jadi 3 kotak sebulan.. lebih pon adeee
wuyooooooooooooo...


sape yang suke ubat??
sape yang suke kena makan berpantang nih??
sape yang suke keluar duit beratus2 tiap2 bulan untuk suplement tambahan???
jujurnye.. I tak suke.. dan for sure I kedekut sangat2..
nak bayar insuren kat si Makbed pon nanges dalam ati... 
-_______-

skang I da bleh senyum lebar...
sebab...

HKCC rasenye sangat sedap... rase lemak2 cappuccino..
kopi wangiiiiii... sodapppp..... sukati nak minum bila2 mase.. dekat mane... boleh letak ais.. boleh minum panas2.. boleh buat ice blended... boleh minum tawar.. buleh minum separuh2 peket.. senang cite.. sukati la nak minum ke taknak.. takde jadual.. sehari berape peket pon takpe.. bila2 mase pon boleh... takpayah terlupe2 dah... kalau takpat minum je sedey... rindu lak tetibe kat HKCC. hihihihihhihhhhh

then, tak payah takbleh makan tu,, takbleh makan ni... jangan makan tu.. jangan makan ni... jauhkan itu.. jauhkan ini.... kena tambah lagi adoooo... tambah air masak banyak2.... minum selagi terdaya... hahaha
Murah pulak tu... kalo tak.. ubat nak lawaskan isi perut je I bli khas yang peket bancuh untuk usus. sekotak ade berape ntah.. RM130 kalo tak silap. I nak jimat 2-3 hari sekali baru minum.. huuuu kijammm. tapiii HKCC ni... buat I mem'buang' tiap2 hari dengan jayanye... lancar dan sakses selaluu. hahahhahaa. keluar jamban senyum lebar... weeeee *opsss kurang senonoh sket. mahapppppplerr esaited terlebeyy*
badan pon ringan aje skang.. tak cepat sakit kepala.,.. perut tak kembung. dan rase jojess selalu *eh?? pasan!!

HKCC adelah minuman kesihatan tau. Minum untuk Sihat.. susut itu BONUS!!
 kenapa HKCC untuk sihat???

sebab.. InShaa Allah... herba2 terpilih yang diadun khas dalam kopi ni akan sedikit sebanyak membantu selesaikan masalah uolls selain membekalkan tenaga seharian. 
okehla.. kang kata I wayang lebey plak...

jom kite tengok testimoni orang len plak...
*klik gambar untuk besarkan imej yepp*


comey kan kakak nih???
percaye tak die dulu ade problem hormon.?
susut tu adelah Bonus yang tidak dijanjikan HKCC. tapi Alhamdulillah... selain menyelesaikan problem utama beliau... bonus lain juga diperolehi dengan Izin Allah. =)

Kata kakak kepada gadis ini Pn Addawwiyah Mohamed Wazi.
"Adik saya ada masalh period hampir 6 thn x datang...tp alhamdulillah selps mengambil collogen cappocino dua kotak period dah datang dua kali...dan penyusutan berat badan juga berlaku"
hohh.. percaye tak??? 6 tahun tauu bukan 6 bulan. Subhanallah...


selain tu.. kandungan herba dalam HKCC juga membuatkan ia sesuai untuk ibu2 berpantang tau.
yang paling best.. HKCC adelah SELAMAT untuk ibu menyusu.

malah.. bertambah pulak susu badan. Alhamdulillah... BONUS untuk ibu dan baby sekaligus.


uolls percaya tak mak I yang kencing manis tu minum HKCC?
Alhamdulillah mak jadi lebih bertenaga dan sihat.

tapi I nak bukti dari orang lain jugakk.. yang HKCC juga membantu pesakit kencing manis =)


 kacip fatimah??
lelaki tak bleh minum??
nanti jalan terkepit2??? 

buktinya.... bertambah macho abang Meor ni tau..

ce carik pesbuk die kalo tak caye. nama glemer kat FB: Acu Parit


yang ni pulak pasal vitamin C.
yang ni pharmacist sendiri cakap tau..
jangan main2.. 

ha.. tu antara testimoni berlainan jenis yang I teruja nak share ngan uolls.
ade gak yang hilang ketuat.. masalah keputihan.. hilang parut.. masalah jerawat serta jeragat.. 
fuhh banyakkkkkkkk


nak lagi extra testimoni uolls boleh like & folo FB page
klik sini>>>  HKCC 

macam2 kesah benar dari pengguna sendiri.

selain dari Collagen Cappuccino. 1 lagi produk edaran HKCC yang best adelah 
Susu Kambing + Bee Pollen (SKBP)

nak tau kelebihan SKBP bleh tgk kat >> sini
Susu Kambing dengan Bee Pollen.. sure banyak sangat khasiat..
antara yang paling ketara adelah SKBP ni alhamdulillah... membantu selesaikan masalah kulit sensitif.


comey tak baby ni??
namanya zahirah. skang da umo 3 tahun kalo tak silap I.


kecomelan zahirah sedikit terusik dari umo die 6 bulan.
sadis je tengok baby kena ruam melampau kan?? 


Zahirah kena eczema.
ruam ni buat die kegatalan sepanjang masa. 
sudahnye.. doplohpatjam berstokin. adehla,, sadisss
tido ke.. jaga ke. kat playground ke.. stokin takbleh tinggal.

seram tak kalo uolss tengok kulit anak bersisik??

i memang siyes seram.. kepala otak dok risau tak menentu.
macam2 ikhtiar kena buat.. asalkan anak jadi sehat semula.
dan.. Alhamdulillah..
sejak Amalkan SKBP Zahirah dah tak perlu berstokin lagi.
tak perlu tergaru2 lagi.

dari tak cukup tidur dan kurus pon jadi tidur lena.. berat bertambah


skang Zahirah dah montel dan manis.. auuuuuwwww.. 
nak pi mane tu yang???
uolls nak tau cerita lengkap pasal Zahirah bleh baca kat >>>> belog Makbed

selain membantu masalah Eczema. SKBP juga baik untuk ibu mengandung.
sehinggakan Nabi kita juga mengatakan.. Susu Kambing adalah kedua terbaik selepas susu ibu...

SKBP boleh di minum bancuh ngan air suam.. letak ais.. buat puding.. buat dadih... campur sunquick.. ribena.. sirap.. malah skali bancuh ngan HKCC pon lagi kawww.. sodap!!


HArga SKBP adelah RM35 untuk 15sachet.
dan trial pek RM10 juga ade dijual.

bnyak lagi testimoni hebat yang boleh uolls tengok dari official page >>>>> SKBP

sape yang folo blog I dari awal memang tau anak I, Afiq pon ade eczema jugak.
tapi die tak la seteruk Zahirah.
nanti I akan buat special post untuk tu ye..

tu baru 2 produk edaran HKCC yang I share tau...

lenkali I cerita pulak pasal barang2 kat bawah ni..
*boleh klik untuk info*
Kapsul Pati Halia
Losyen Pati Halia
Sabun Susu Beras + Susu Kambing
Kismis Al Mukjizah

nak tau lebih lanjut pasal produk edaran HKCC?? 
call aje bos HKCC yang gojes neh...
puan Haida Kamaruzaman di  0195761194

atau uolss boleh direct call/ sms/ whatsapp I sendiri di 0166603741

untuk senarai produk dan pertanyaan lanjut melalui emel klik >>>> SINI

selain tu.. jangan lupe Like n folo official Page 
Haida Kamaruzaman Collagen Cappuccino

kami ada stokis dan Agen berdaftar di seluruh negara yang akan bantu uolls dapatkan produk ni.
kenapa kena hubungi kami??

kerana produk kami tidak ditempatkan di kedai2 jamu atau pasaraya bagi menjamin ketulenan produk.
so buleh bukak page kami untuk dapatkan contact info Agen & stokis berhampiran.


Hangat!!!!!! *macam hot fm plak*


Sempena Navy Day pada 27 April ni...
HKCC akan buat promosi di seluruh negara


pembelian 3 kotak HKCC dengan harga RM110 akan dapat special gift. *Sabah/Sarawak RM115
selain tu ada macam2 pakej menarik yang ditawarkan oleh setiap stokis.
so... grab cepat!!!!!!
hubungi stokis yang berhampiran ye.. =)


promosi start 23 April dan tamat pada 28 April 2013.


1 comment:

♥ dak pink said... [Reply To Comment]

Kalo la sehari boleh minum kopi ni 5 paket ;p

Sedap sgt kopi ni!

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™