01 January 2013

entry 1 januari 2013


Salam 1 Januari 2013.
hihihhh..

skang masih dalam mode bercuti
I cuti smpai 7hb ni..
so nanti tgu I bagi entry selambak ye..
hahahah

semalam g alamanda
napsu lensa menguasai diriku *apekah??
skali terbeli menatang ni banyak2.. hahahah

set solution ni ade 2 botol beso
free 1 botol kecik
price rm26 aje
free kotak lens 2 pasang tu.
padahal dalam tiap2 kotak tu ade dah bekas lens.

then RM190 untuk 12 pasang lens
price asal RM240
free lagi 2 pasang lense.
dan free lagi 2 pasang kotak lense tu serta botol air
pahtu budak tu baik 'terbagi' lak free lagi sepasang lens yg lg gud quality dr aku bli tu.
die soh try. katenye kalo ok bleh carik die lagi.
huhu..

total  RM216.00 aje untuk 15 pasang lens.
kalendar tu I kenyit2 mata kat cashier ensem tu.
tros dapat sebijik.
patutnye free bile beli RM300 ke atas. hahahhaha
ikut perancangan nk pkai wiken sahaja. weekdays still pakai spek'
so dengan seminggu 8 kali pakai tu..
bertuah la nak menungggu i bli lens lagi utk 2 tahun akan datang. kann??
hahahhh

dah melambak plak bekas lens I.
harus la selamat jadi mainan si Nuqmans ni kang.
huhuhhhhh

murah kan promo ni??
sape tengah carik lens bleh pegi cepat.
kat Alamanda. kat center area die tu.
katanye sampai 5hb ade situ,
tobat masuk alamanda dahhh. terobang duit den

malam tu g tengok bunge api new year jap.
tak sambut pon. tapi suke nengok bunge api jekk
santekkk



ok da abeh buleh balik.
hehehehe

selamat menjalani tarikh baru dan tahun baru dengan azam yang lebih baik.
semoga dipertingkatkn iman di dada dan diberkati Allah s.w.t. walau di mana jua kita berada.
i lebiu alls.. *muahh* flying kiss suda... kang timbul pitenah plopp. hihhh 

ok la... da pukul 10.
mau titonzzz..
sok Adeeb skolah.
da start balik rutin tido pkul 10.
abang nak skolah. die lak ober esaited
I cuti 2 minggu ni. heaven aje diorang..
sok nak buat dadih buah ngan masak sup peberet Adeeb la. *tu je la Ibu tau masak kann*
sebab sok first day skolah.
kasik die hepi balik skolah...

Uolls tau tak? I tak register pon Adeeb kat skolah. hahaha
tengok2 date reg skolah 19hb aritu..
alamak. terlepas sudaaaa.... tapi cikgu Khaty dah tau...
Adeeb skolah ctu 3 tahun. so no worries. hehehehehehehe

so hadap je cegu bayar yuran dan amek buku.
ni bahana ibu tak alert. jangan Adeeb tak skolah sudaaa...
24 hb aritu Adeeb baru 4 tahun.. so tahun ni die 5 tahun.
thun lepas ade cakap kat cegu... sepanjang tahun ni (thun lepas) saya nk bg die blaja kawan2 ngan kenal huruf jek. taknak push sangat. 
tu thun lepas. Alhamdulillah Adeeb da boleh hafal huruf dan abjad.
tahun ni no play2 haaaaaa

tak reti bace siap ko!!
meh blaja ngan cegu cantik kat umah ni... tunjuk huruf pakai rotan lilin punyeeeeee
huhukkkk.


 tapi cegu cantik lidah pendek la. sebut 'R' tak betul. guanee?? 


semoga segalanya lebih baik dari semalam..

2 comments:

Anonymous said... [Reply To Comment]

elly ler~hamboiii cuti sakan nmapak..hihi..
mmg cantik la cikgu ni..ahaks!

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

kiann??? hahahha

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™