17 October 2012

Naik Cruise

bulan lepas g merayau kat mines ngan si Ajim.
disebabkan mase tu hari ahad petang.. cuaca memang cantik. orang lak ramai.
perkhidmatan cruise memang tengah cemerlang la.
tengok orang naik cruise je I jeles..
tengok cruise melintas je I jeles..
nek juling mate dok tenung ke'best'an orang nek cruise tu.
padahal merayau kat tasik depan tu aje. tak sampai pon Putrajaya punye stesen. huuu

ajak Ajim naik. tapi die kate tak sempat. mase tu time tak cantik sebab tengah rushing ape ntah.. kejo mase tengok wayang kot. hahahha tengok line punye panjang xdo harapan la dapat turn naik cepat. T____T sobss..

I suke xtvt naik bot ni.. lame dah tak naik bot ke feri ke.. I suke yang style open view cenggitu..memang rase cam pelanchhooonnggg lah kan. tapi xpe la. lenkali I bawak Nuqmans skali berjimba kat cni.

skali mase site visit under company tempohari ade masuk skali projek yang kami perlu lawat dengan naik bot.
wahh... I is jakun okeh..
biarpon lawatan sekitar sungai Kelantan aje. jadik la dari takde. hahaha.. jangan memain.. kat tengah Bandar Kota Bharu tu kami naik mini cruise. miahahahah!!!
sume orang yang lalu tengok semacam aje.
seb bek ler tak terserempak ngan abang boyo. I rase cam yakin je cruise yang kami naik reramai tu sangat kecik dan rendah. abag boyo bleh slambe je panjat. oke cuak jap.
dah tu pantang kapten bot pecut sket je I dah kecut perut. tihtihtihhhh kalo dah dasar gayat tu buat cara gayat la. 
even sungai Kelantan airnye kuning. tak nampak segala isi bagai.. eh xpe. janji nek bot. kejakunan melebihi rase rendah diri. kah3
Apakah?? 


IMG-20121013-00618.jpg

IMG-20121013-00619.jpg 

Okeh best.. 
setengah jam nek mini cruise dah ilangkan rase jakun I kejap.
hahaha
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ni la cruise kami pada pagi tu.
huahuahua..

jadik lerr

T_________T
 
 
skali time balik kat jeti tu bleh plak ramai pegawai Imigresen dok menebeng perati kami.
I rase. dalam ati diorang fikir. sape la jakun sangat dok melancong kat sg kelantan ni??
tak pon, diorang ingat pendatang asing baru mendarat kottt... sumenye dress up macam bibik baru nak dapat keje kat Msia aje.


semoga segalanya lebih baik dari semalam..

3 comments:

♥ dak pink said... [Reply To Comment]

Kehkehkeh.
Nama dah sebut dah tu. gambo bila nak letak?
Ark ark ark.

yusrina said... [Reply To Comment]

nasib baik xdo abg boyo... hahahaha.....

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

dak pink: gambo ape weh?? abg boyo ke? huk3... :P

yusrina: abg boyo g KB Mall mase tu.. hahahah

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™