13 August 2012

Step Up: Revolution

cite ni best
sape minat pasal muzik dan tarian (plus) aweks seksi. cite ni memang layan.

dah lama ade kat panggung.
tapi I tak tengok pon sebab poster 'berahi' diorang tu. hahah
skali cite ni memang best la.
tapi sangat10x tak sesuai untuk bebudak bawah 18 tahun.
etika berpakaian dalam cerita ni adelah bebas. pheww *lap peluh kat dahi* haha
ni antara poster sopan yang I boleh ketengahkan
Flash Mob pertama: kat tengah2 jalanraya
*Flash Mob kedua kat Dalam Galeri Seni.* 
scene die best gak. 
rugi plak xde pixas.
puas I gugel
Flash Mob ketiga: kat dalam Restoren elit
Flash Mob ke 4: Kat Dalam Syarikat Pemaju

Meraikan kejayaan sampaikan mesej dalam tarian
yang terakhir kat Pelabuhan di Miami.


Sinopsis:
 Step Up : Revolution mengisahkan Emily, seorang anak ahli perniagaan yang kaya, tiba di Miami dengan impian untuk menjadi seorang penari profesional, dan kemudian jatuh cinta dengan Sean, seorang lelaki muda yang  mengetuai krew tarian dalam sebuah kumpulan flash mob.

Kumpulan yang digelar sebagai MOB sedang berusaha untuk memenangi pertandingan bagi mendapatkan peluang penajaan besar, namun bapa Emily mengancam untuk memajukan kawasan perumahan MOB dan menyingkirkan  beriburibu orang dari kawasan perumahan tersebut.

Emily harus bersatu dengan Sean dan MOB untuk menghidupkan persembahan mob mereka sebagai bentuk bantahan, dan pada masa yang sama terpaksa mengorbankan impian mereka untuk berjuang bagi tujuan yang lebih besar.

Gandingan Kathryn McCormick (Emily) dan Ryan Guzman (Sean) juga tidak kurang hebatnya. Tarian hebat dan episod percintaan yang meruntun jiwa, McCormick dan Guzman punya kehebatan masing-masing.


Sinopsis salin dari sumber
ok.. cite ni takde scene action pon.
tapi berjaya tarik minat I sebab dieorang ada cara tersendiri perjuangkan dunia tarian diorang tu.
konflik dalam hidup tetap xbleh lari. even ari2 dok menari pon, masalah dunia xleh tinggal punye.

Ryan Guzman: siyes mamat ni sangat suwit esp time die senyum hahahh. harap maaf kerana pixas tado baju. kui3

I bagi 4 star udah lew
best untuk orang yang suke muzik & dance. =)

semoga segalanya lebih baik dari semalam..

4 comments:

Makbed said... [Reply To Comment]

Aku la tu..peminat step up dari zaman channing tatum sampai ke ryan guzman.

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

haha..
xsangke weh best.
slame ni tgk action manjang

♥ dak pink said... [Reply To Comment]

Hoishh, asek tengok wayang je bebulan pose ni ha!

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

kan??
xpe seimbangkn jugak.
terawih pon x lupe.
cuma tak post aje
sebab tiap2 ari lak kn..
hehehhh

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™