09 August 2012

Baru 4 orang mak budak

Hahah..
I memang slalu jadik orang ter'pantas' dalam sharing xtvt semasa ni.

okeh.. ni moment I, Kak Chik ngan Affa g melawat Zack kat umah die.
peristiwa berlaku dah seminggu lebih kot.
I pon tak hengat tarikhnye.
huru hara umah zack jadiknye. hahahh

Kakchik pegang anak Affa.
haa.. Raneeya tak kesah pon tu.. buleh dah nak tambah lagi sorang.
*Kakchik*Jannah*Raneeya*

Ni plak anak bujang Zack yang suwit..
senyum sokmo.. tapi jangan memain.. tak makan saman.
dilarang dekat dengan baby.. abeh di'gentel' dek die kang. haha  
*auntie lupe nama u la sayang, panggil boy jela ye*


 ha.. nengok tu.. tengah intai peluang nak terkam
*kakchik*jannah*boy*
 That day I bawak sorang je bodyguard..
nengok tu..
Jeling warning ibu tak reti2 nak balik. hikk
*adeeb nuqman*
 Affa wat muke Ju On..
die marah I nak share pic ni. haha 
tak pedulikk
*affa*raneeya*
 ha yang ni die da rase ok la tu.
nengok raneeya tensen tunggu auntie posing lelame
*affa*raneeya*
 Pandai ko ye Kakchik.. soh Raneeya prektis mintak wet ghaye.
hahaha
*Iman Raneeya*
 *kakchik*Jannah*Raneeya*
 Hepi family tak kami?
eh Raneeya nak Invisible la.
*affa*ummi*jannah*raneeya*
 Adeeb jeles tak posing ngan die.
tapi bile snap pic die suke wat gaya candid. goram den
*affa*ummi*jannah*Adeeb*
 Ha.. kelam kabut si Affa.. dah macam pengasuh taska pon ado..
prektis la. anak ramai sok2 senang.
mase ni bakat Tarzan memasing dah keluar dah. 
*adeeb*affa*jannah*2 org lagi tu anak zack* zack*
 Zack tamo posing.
malu kununn... bukan ko gile glemer ke dolu2? hihihh
mase ni da memacam ragam dah jadik. adeh..
mak budak 4 orang.. budak 5 orang.
tapi rase macam dok dalam pusat asuhan 25 orang budak. kih3
*adeeb*gegurl*affa*jannah*zack*

peristiwa ni memang super spontan btol.
pepagi Affa wasap I ajak g umah Zack.
then kami ajak Kakchik..
peristiwa plak berlaku dalam bulan puase.
so Zack dapat jimat tak payah hidang air kat kami.
tapi nak cakap Zack kedekot jugak. bleh??
hanya tetamu kecik je dapat Vitagen sorang satu. hihihh

siap Zack terbukak ceghite lama bebudak ni g KL soping raye mase zaman abeh skolah dulu.
Affa bawak cekodok siap2 sebab die tak pose.
pahtu ade orang tu buke pose sebab terliur ngan cekodok Affa.
hahah sakit pwot I dengar cite tu.
Aisehh rugi mase tu I tak join kan??
precious moment sungguh cerita2 zaman sekolah dulu.
ok.. daripada cerita di atas.. sape agaknye yang buke pose tersebut?? Tettt... kah3

weolls ade planning nak wat gathering again raye neh.
dengan kehadiran anum ngan bonen skali.
hahh..

kami ni dulu 6 sahabat bebudak Course PPN dari Dorm Bakti sekolah Teknik Port Dickson.
tros jadik geng 'Budak Sopan'. siap ngan nickname memasing yang lekat gak sampai skang.
haha.. 2 tahun bersama memacam peristiwa jadik.
Alhamdulillah.. persahabatan masih erat dalam talian walaupon payah nak bersua muka.

List geng ngan bil anak memasing:

Kak Chik (Nurain Syazrin) - 1
Affa (Irna Idayu) - 1
Anum (Amariah Hanum) - 1
Kimie (Ummi Aliah) - 2
Zack (Maszaleeza) - 2
Bonen (Norfarahana) - 2



so.. mesti lagi gamat pasni.
slalunye kami 6 orang pon dah macam nak roboh rumah.
ni tambah lak ngan kerenah 9 orang budak. tak sabo rasenye..
hihihhh

p/s: semoga persahabatan kita kekal hingga akhir hayat. Insya Allah..

semoga segalanya lebih baik dari semalam..

2 comments:

♥ dak pink said... [Reply To Comment]

Hoi, aku nak copy gambar ni!

=p

Tah sapa lah tah yang tak pose tu.

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

kopi lah.. teh pon bulehh.

hahahh sape tak pose tu? babab montot die. =D

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™