05 December 2013

Akaun


kat rumah ade lappy
ade PC

kat tangan ada Note II

kat opis ade PC

semuanya ade akses internet yang berlebihan kuota tak digunakan.

tapi blog tetap tak ter apdet.
alahaiiii

kadang-kadang wassap sempat baca aje.
lepas tu sibuk dengan kerja lain.
dah 2-3 hari baru perasan wassap tak berbalas.

sure orang ingat I sombong.
huuuu

I nak cuti tanpa gaji.
sebab nak focus on business.
tapi sekarang masih perlu bertahan kot.

nak cepat-cepat pregnant dan ade baby la..
bersalin aje.. tros cuti 2 tahun.
lalalalalaaaaaa...

hoiiii cepatla service cukup 10 tahun!
cepatla umur masuk 40 tahun..
nak masuk bersara awal.

takmo terikat dengan punch card dahh
I is rimas..

eh..
lagi 10 tahun nak cecah 40.
ok.. lets build empayar segah mungkin.
supaya dapat bersara awal tanpa mengalami kesesakan

company dah register.
arini nak bukak akaun CIMB atas nama company.
minggu depan baru dapat bukak untuk Maybank pulak.

semoga Allah murahkan rezeki kita semua ye...
InshaAllah..

**eh? dah siap apdet blog?
=p 



2 comments:

ain.ya.nun. said... [Reply To Comment]

Ele, tau lah dah ada hubby. WA pun tamo balas dah.

Kahkahkah.

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

hepppppp!!!
=p

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™