21 March 2013

Thai Massage

Malam tadi pi urut kat orang Thai
badan I da masuk angin..
 
batuk2 muntah2 da macam kucing..
angin je keluar. tapi bunyi cam paru2 terkeluar skali.
*cemno tu?*
 
I asyik sendawa angin..
badan da lemau giler dah.
erpppp
lemau dah.. gile blom =p
 
Selama ni bertabah dengan Makan pil ni..
Kapsul Pati Halia.
disyorkan makan 2 biji waktu malam.
I bantai skali 4 bijik.
Masha Allah...
kosong segala angin..
dengan usus dan isi perut die clearkan...
legaaaaa
sakit2 badan  I tampung sejak sakit 3 minggu lepas.sebab batuk tak baik2..
tiap kali batuk aje terkencing2.. huuuuu
tu maknenye Rahim da jatuh. perlu berurut.
biasela orang pompuan... sistem peranakan kena jaga. kalau tak beranak lagipon.. bleh effect kat kesihatan.
maka.. malam tadi memandangkan Nuqmans kat sepang. I amek peluang pi berurut kejap kat Nilai.
 Kat nilai memang banyak pusat urut tau..
tapi banyak yang Cap Ayam..
Ayam muda n seksi pongg ramai. hihihhhh
 
tapi I rekemen kat cni.. 
Pusat Urut Kaki dan Traditional Thai Som Chai Sdn Bhd.
tempat die kat sebelah Mekdi Bandar Baru Nilai.
Opposite ngan Tesco Nilai

Bukak 10am - 12pm tiap2 hari.
boleh buking esp sabtu ngan ahad.. slalu penoh.

ade 3 service.
Urut Kaki, Urut Thai ngan Urut Badan (Oil Massage).
I dah penah Urut kaki ngan Badan.
Thai tu tak penah buat. dan tak penah plak tanye cemno urutnye tu. heheheh
 Supharb tu nama salah sorang tukang urut die yang I slalu booking.
 
Ape yang best kat cni??
cni ade 2 tingkat..
tingkat bawah sume org boleh berurut. lelaki n wanita.
tingkat 1 khas untuk wanita sahaja
ni gamba kat tingkat 1.

 Setiap ruang ade tabir tutup 
so rase selamat sebab orang tak nampak.
dah 4-5 kali dah I datang cni.
sume tukang urut die orang Thailand.
kalo sape nak stok urut geli2 baik tak payah datang.
cni urut pakai siku punye. die tuju Urat.
tukang urut pon da tua bangka..
yang muda2 tu urut kurang best. mintak yang senior mesti puas ati.
 
tiap2 kali I datang.. mesti terjerit2 sakit.
pahtu kena marah ngan si Supharb.. "uuuiiiiiii... tak sakit tak sedaaaaaap"
*pek skali die tepuk bontot I.*
huuu bertabah la merasa penangan macik thai neh..
T__________T
 
Kat sini ade 12 tukang Urut. Setiap orang ada kepakaran masing2. tu pon slalu penoh. da kena booked.

Kalau nak puas hati.. Uolls urut 2-3 jam ler.
I slalu datang amek 2 jam.
 
Ni caj Untuk Urut Badan.
 
Sejam RM45
sejam setengah RM65
2 Jam RM80
3 Jam RM120
 Urut kaki murah Rm10 dari setiap caj.
murah dan berbaloi tau.. 
masa berurut tu bagitau sakit kat mane.. nanti die akan lebihkan urut tempat sakit tu.
Malam Tadi I call nak buking Supharb. tapi die fully booked sampai pukul 11.
yang lain I tak brape kenal. hentam jela. sebab badan da sakit2.
bile sampai.. sadis jek dapat budak umo 23. namenye Ah Koi.
dalam ati dah setting.. mesti budak ni urut tak best.
bile die urut tu cam kena belai2 aje. I soh kuat sket. die kuatkan sikit tapi tak kuat mane pon. jari dah la runcing tajam.. adoila sakit. tapi I cakap kaki n kepala sakit. Die kata ok.
die urut tak pandai sgt carik urat. urut kepala pon boleh la wat ilang pening2 lalat i tu.
tiba tang urut kaki.. eh best plak budak neh urut.
lagi 15 menet nk abeh tu I tanye.. bleh urut perut tak?? kasi naik..
pahtu I tunjuk cam sengkak rahim tu.. 
die kata mau ka?? bulehhhhh..
(sebenonye diorang xkan usik perut kalo kite tak suruh)
I redha aje la kalo die tak reti pon. cube try test la ni..
skali die tekan.. fuuuu sesak napas jap..
tapi besttt.... 
kalo supharb terror bab urut urat blakang bagai..
budak ni terror bab urut kaki ngan perot. heheheheeh
sape pening carik tukang urut?? datang cni..
mule2 try urut kaki dulu tengok best ke tak.. 
*thumbs up*

2 comments:

♥ dak pink said... [Reply To Comment]

Macam takut je nak pi urut situ

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

@♥ dak pink
ko suke urut ke x? kalo suke mesti best.. hehehe utk first time g ajak aren teman urut kaki kt tkt bwh dulu.

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™