05 February 2013

Bank yang power. Power ke?

Awal tawon aritu I ade bli voucher kat street Deal
 
 
bli ape??
hihihhh.. power bank.
risau.. ni pes time I bli voucher online yang mahal gak bagi I. slalu transaction bawah 100 je I brani..
tapi kali ni RM108.00 hahahahah
lame dah survey2. dari hujung tahun lepas lagi.
power bank ni sangat penting untuk orang yang slalu tak jumpe plug macam I neh.
seharian bukak booth betri tahan setengah hari aje. mau taknye. internet on 24jam.
melayan wasap ngan HKCC team lagik.. tros heng betri I. *eh?
miahahahahahahhaha
petang semalam balik keje bibik kata ade bungkusan sampai. Bajet2 bitamin C yang I ode tu da smpai. tetibe barang dari Street Deal. hoiihh tros debor serupe fes time jumpe pakwe baru. *over plak*
yeay..yeay..yeayy!!!!!!!
 Incik Power I da sampai!
 bagus tau menatang nih..
die boleh caj banyak gadjet.
semua kepala connector die ade bagi.
 Ipad buleh, samsung buleh, Iphone buleh, blekberi bulehh. digital camera bulehhh lektop pon bulehhh...
I pakai Samsung n Blekberi. so 2-2 buleh pakai.
Incik Power ni boleh caj 2 gadjet serentak. tapi cable die bagi 1 aje. Lagi satu cable bleh pakai cable usb hp sendiri. Aritu ade banyak pilihan kaler. Hitam, Putih, Biru n Pink
I pilih futehhh.. nampak smart di situ. smart tak?? *Smart la jugakk

Dengan Kapasiti 24000mAh membolehkan  Incik Power ni caj hp I sebanyak 5-6kali jugak..
so.. kalo 2 hari dok kat tempat takleh nak caj hp.. Incik Power ni dah berupe satu nyawa kat gadjet I tau. hihihhhh... memang saje pilih yang Kapasiti besar. sebab I pakai Hp aje dah 2 bijik. so sebijik boleh 3 kali caj la kan.. hehehe



skang dah macam2 power bank ade dah.
yang membezakan harganya adalah capacity power bank tersebut..
I survey2.. sebenarnya untuk 24000mAh ni price die dalam rm180 - 300.
bezanya ade jenama ngan tak aje. tapi yang ade jenama tu pon sumenye made in China jugakkk
dont worry.. still ada waranty 1 tahun.

ce klik sini >> OFFER 
yang ni pon ade >> 30000mAh
*cepatt!! deal tamat 12 jam lagikk*

sape2 yang slalu travelling disyorkan ade Incik Power ni 1.
supaya gadjet2 uolls tak putus nyawa. hehehe
rajin2 la tengok offer kat Groupon, StreetDeal, MyDeal n ape2 deal lagi lah..
banyak gak offer power bank ni. tapi jangan lupa tengok capacity.. jangan tengok murah aje tau!
 

2 comments:

Anonymous said... [Reply To Comment]

Berapa lama u charge kasi penuh?

Aliah Nuqmans said... [Reply To Comment]

dalam 12 jam jugak.

Zikrullah feat Nuqmans

Copyright 2013 | Templates Reserved for Lurve Nuqman's | © Designed by Nurulchumel | All Rights Reserved™